Karamba Ilman Rekisteröintiä

Kun pelaat karmapeliä ilman rekisteröitymistä, et saa pelata yli kymmenen minuuttia. Kymmenen minuutin pelin katsotaan olevan yli puolen tunnin pituinen. Jokaisen, joka yrittää pelata yli kymmenen minuuttia, on poistuttava pelistä, eikä tuloksia lasketa.

Tämä urheilulaji aloitettiin Botswanassa, jossa se on laitonta urheilua. Botswanan hallitus on julistanut sen laittomaksi peliksi, ja sitä pelaavilla ihmisillä voi olla vakavia seurauksia, jos heidät pyydetään kiinni. On monia ihmisiä, jotka pelaavat peliä kaduilla, ja se on erittäin helppo huomata. Maassa on jopa paikkoja, joissa on laitonta pelata peliä. Kaikkien kiinni joutuneiden on poistuttava alueelta, eikä peliä lasketa. Ei ole mitään syytä pelata päivällä, koska ei ole tuomareita, jotka kutsuvat virheen.

Jos asut maassa, jossa tätä peliä pelataan ilman rekisteröitymistä, poliisi tai muu lainvalvontaviranomainen voi joutua sakottamaan suuren määrän rahaa. On tärkeää, että jos aiot pelata karambaa, saat asianmukaisen koulutuksen ennen kuin aloitat pelaamisen. Karamba on urheilulaji, jossa lyödään palloa kepillä ja keihällä. Voit loukkaantua vakavasti, jos et ole tarpeeksi kunnossa pelatessasi ilman rekisteröitymistä.

Sinun on läpäistävä testi ennen pelaamista ilman rekisteröitymistä. Tämä testi koostuu kahdesta eri testistä, jotka perustuvat pelaajan taitavuuteen urheilussa. Ensimmäinen testi on melko vaikea ja siihen kuuluu kahden eri testin läpäiseminen lyhyessä ajassa. Kun olet läpäissyt ensimmäisen testin, sinun täytyy käydä läpi kaksi muuta pelaajaa ja verrata heidän taitojaan, ennen kuin sinulle annetaan oma pisteet.

Toisessa kokeessa palloa lyötiin puupuikolla luotuun verkkoon. Kun osut verkkoon, puinen keppi tuhoutuu. Tässä vaiheessa sinun täytyy käydä läpi kaksi muuta pelaajaa ja nähdä, kuinka pitkälle he voivat lyödä verkkoa kepeillään. Kun olet päässyt verkkoon, toinen joukkue alkaa pelata ilman rekisteröitymistä. Tätä peliä pelataan yleensä pelikeskuksessa, mutta voit pelata sitä missä tahansa.

Heti kun pelaat tätä peliä ilman rekisteröitymistä, sinulla on oikeus tehdä kolme rangaistuspotkua ennen kuin puolipilli puhaltaa. Jos teet liian monta rangaistuspotkua ennen kuin puolipilli puhaltaa, sinua pyydetään pelaamaan ylimääräinen kaksikymmentäyksi minuuttia. Jos et maksa rangaistuspotkuja tai otat liian paljon, sinua pyydetään pelaamaan sääntelyaikana. sääntelyaika on, kun kaikilla pelaajilla on ollut mahdollisuus pelata kymmenen minuuttia ennen kuin pilli puhaltaa, ja sitten peli päättyy.