Kaksin Pelit 1001

Jos etsit kahta peliä, jotka sopivat täydellisesti improvisoituihin keskusteluihin, suosittelen kahta peliä: Yksi, jotka ovat saatavilla androidilla ja jota kutsutaan nimellä ”OneUp”, ja kaksi, jotka ovat myös saatavilla Androidissa, mutta ovat melko erilaisia, kutsutaan ”Mindflex” -peliksi. Kahden pelin kirjoittaja on: Sanchin Kumar. Jos ajattelet näiden kahden pelin olevan samanlainen, olet väärässä. Pelit eivät ole samat, vaikka molempien pelien teema ja käsitteet ovat samanlaisia. Mutta jos etsit kahta peliä, jotka on suunniteltu siten, että voit harjoitella henkistä ketteryyttä paljon lyhyemmässä ajassa, nämä kaksi peliä ovat täydelliset vaihtoehdot sinulle. Puhutaan ”OneUp” ja ”Mindflex”.

”OneUp” on arcade-tyyppinen peli, joka on varsin suosittu kaikkien ikäryhmien keskuudessa ja johon sisältyy pulmapeli, laskenta, ajoitus ja ongelmanratkaisu. Tämän pelin tavoitteena on saada vastaus nopeammin kuin muut pelaajat voittaaksesi pelin ja ansaitaksesi lisäpisteitä. Tässä pelissä yksinkertainen kysymys ja helppo vastaus näkyvät näytöllä. Pelaajan on selvitettävä piilotettu salaisuus arvaamalla oikein oikea vastaus tarkistamatta muita tekstiruutuja. Tämä on yksi helpoimmista ja suosituimmista matematiikkapeleistä lapsille, josta he nauttivat koko elämänsä ajan.

Toisaalta monen pelaajan flash-peli ”Mindflex” on lisätyn todellisuuden peli, joka käyttää pään liikkeitä, kosketusnäyttöä ja luonnollisia eleitä matematiikkapelien ratkaisemiseksi. Soitin hallitsee erilaisia ​​esineitä, kuten käsiä, käsivarsia, jalkoja ja vartaloa; nämä esineet ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa muodostaen erilaisia ​​kokoonpanoja, kuten neliön, kolmion, ympyrän jne. Joka kerta kun pelaaja muodostaa onnistuneen muodon, näyttö kiertyy vastaavasti ja pelaaja ansaitsee pisteitä. Tämä peli on yhteensopiva verkossa Facebookin kanssa ja siihen pääsee mistä tahansa tietokoneesta tai älypuhelimesta.

Flash-aritmeettinen on myös melko mielenkiintoinen ja jännittävä matematiikkapeli, joka on saatavilla Internetissä. Tähän luokkaan kuuluvat aritmeettiset, yhteenlasku-, vähennys-, jakamis-, kertolasku- ja murtolaskutoimitukset erilaisten matemaattisten toimintojen, kuten yhteenlasku, vähennyslasku ja jakaminen, avulla. Flash-aritmeettinen toiminta toimii eri tasoilla, mukaan lukien peruslaskenta, vähennyslasku, jakaminen ja kertolasku. Tämä peli sopii lapsille ja nuorille, koska se on varsin mielenkiintoinen ja nautinnollinen.

Matematiikan värityssivut ovat myös varsin mielenkiintoisia ja tarjoavat lapsille mahdollisuuden oppia ja kokea värejä. Saatavilla on erilaisia ​​pelejä, kuten Color Pick, Color swap, Color join ja paljon muuta. Tässä pelissä pelaajan on valittava esine hatusta. Kun hän valitsee oikean kohteen, se pyytää hiirtä osoittamaan sitä. Jos hiiri liikkuu kohti kohdetta mutta ei kosketa sitä, piste menetetään ja pelaaja menettää kyseisen pisteen.

Tarjolla on myös muita matematiikkapelejä pasianssin, bingon, kung fun, palapelien, ristisanatehtävien ja paljon muuta. Voidaan pelata näitä pelejä verkossa ilmaiseksi. Pitäisi kuitenkin aina muistaa käyttää peliä maineikkaalla sivustolla, jotta ei ole mahdollisuutta ladata viruksia tai vakoiluohjelmia. Jos joku epäilee saatavissa olevia pelejä, voit kirjautua mihin tahansa suosittuihin pelisivustoihin ja kokeilla niitä itse.