Kaikki Kertotaulu Pelit

Kaikki kertolaskutiedot löytyvät tästä pelistä. Tässä yksinkertaisesti pelattavassa noppapelissä tavoitteena on saada kaikki neliöt kertomaan tietyllä luvulla. Erityistä taitoa ei tarvita. Tämä peli on hieno sekä nuorille että vanhoille. Se on myös hieno juhliin ja isänmaallisen teeman kokouksiin.

Tämä peli on ollut ikuisesti. Sitä on erittäin helppo pelata ja se on myös turvallista. Se on jopa opettavaista. Se ei ole vain peli, jota pelaat lastesi kanssa. Se on tilaisuus sinulle opettaa lapsillesi kaikki ne kertolaskutiedot, jotka heidän on tiedettävä.

Tapa pelata on erittäin helppoa. Pohjimmiltaan pelaaja valitsee kuvan, joka edustaa numeroa. Sitten he valitsevat aakkosista kirjaimet, jotka ovat lähimpänä kyseistä numeroa. Lapsen on löydettävä kaikki värikirjan kyseisessä kohdassa olevat muodot.

Kaikki matematiikkapelit kattavat kaikki kertolaskutiedot amerikkalaisen englannin kielellä. Tämä tarkoittaa, että he käyttävät yleisesti käytettyjä sanoja ja lauseita englanniksi. Se tekee heistä upean pelin sekä pojille että tytöille. Ne soveltuvat myös niille, jotka saattavat olla kuulovammaisia ​​tai joilla on vamma, joka estää heitä pelaamasta muita matematiikkapelejä. Se voi olla hieno oppimiskokemus.

Nämä pelit ovat erinomaisia ​​eri ikäisille. Jokaiselle on jotain. Pienet lapset nauttivat värityksestä yhtä paljon kuin vanhemmat lapset. Matematiikkapelit kattavat kaikki kertolaskutiedot on suunniteltu siten, että kuka tahansa voi pelata. Ne on helppo ymmärtää ja ovat hyviä nopeaan ajatteluun. Ne voivat jopa stimuloida aivotoimintaa unen aikana.

Peliä valittaessa on tärkeää tarkastella sen ohjeita. Varmista, että pelissä on yksinkertaiset ohjeet, joita lapsi voi helposti noudattaa. Lapsen tulisi myös pystyä valitsemaan omat värinsä matematiikkapeliin. Vanhempi voi myös auttaa valitsemalla väri, joka liittyy opetettavaan kertolaskuongelmaan.

Tarjolla on useita kertolaskupelejä. Monet perustuvat yhteisiin perhepeleihin. Toiset ovat koulutuspelejä, jotka on suunniteltu lapsille, joilla on erityistarpeita. On pelejä, joissa käytetään reaalilukuja tavallisten kirjainten ja muotojen sijaan. Ja on pelejä, joissa lapsen on työskenneltävä lisäämällä valittujen värien määrää jokaisella vedolla.

Jotta kertolasku olisi hauskempaa, ne voidaan räätälöidä myös pelaajan etujen mukaisiksi. Esimerkiksi keittiötöitä koskevaan peliin voitaisiin tehdä tiettyjä sanoja. Esimerkiksi sanat puhdas, vuoto ja heitto voivat tulla näyttöön, kun lapsi työskentelee keittiön siivoamisen parissa. Tai moninkertaistamisen kaltainen sana saattaa näkyä, kun lapsi pyrkii laskemaan pelin kohteiden kokonaismäärän.

Aika, jonka henkilö viettää peliin, on tärkeä. Jotkut pelit oppivat hieman kauemmin kuin toiset. Peli, jossa lapsen on odotettava kauan, ennen kuin hän voi lisätä värilohkon väriä, ei ole kovin houkutteleva lapsille, jotka haluavat lisätä suosikkivärinsä määrää. Lyhyen aikaa oppimiseen tarvittavien pelien valitseminen on erinomainen valinta niille, jotka kamppailevat löytää aktiviteetteja lastensa kiireistämiseksi.