Jurassic World Peli

Jurassic World: The Game on evoluutio-videopeli, joka perustuu hittielokuvaan Jurassic Park ja jonka on suunnitellut italialainen suunnittelija / kehittäjä Ludi Eina. Se on edellisen pelin, Jurassic Park Builder, esipeli, joka oli teemapuistoseikkailupeli, jossa murto-osa vuorten alla sijaitsevista tiloista muutettiin DNA-polttoaineena olevaksi teemapuistoksi. Jurassic World: Peli tapahtuu 100 vuotta myöhemmin, kun laitosta johtaa rikollinen, joka aikoo käyttää dinosaurusten jäljellä olevaa DNA: ta superlajin luomiseen. Tarina ja juoni perustuvat Suzanne Collinsin romaaniin.

Pelin avulla voit ohjata joukkoa paleontologeja, jotka yrittävät pelastaa useita avainhenkilöitä väärin menneestä biologisesta kokeesta. Juoni pyörii siepatun tutkijaryhmän ympärillä ja heidän kohtalonsa on sinun käsissäsi. Sinun tehtäväsi on pelastaa heidät ja selvittää, mitä tapahtui biologisen kokeen takana olevalle tutkijalle.

Yksi pelin kohokohdista on taustahahmojen kuvahyvitys. Esimerkki on, kun sinut nähdään ensimmäisen kerran laitoksessa, sinulle esitellään yleinen merkki. Kuitenkin, kun siirryt seuraavalle näytölle, näkyviin tulee lähikuva dinosauruksesta, joka tunnistaa nämä merkit enemmän. Jurassic World: Pelissä on useita pääsiäismunia, jotka voidaan kerätä, mikä avaa romaanissa esiintyneitä kuvia dinosauruksista. Tässä pelissä näkyvät myös kuvat dinosauruksista, jotka löytyivät todellisesta romaanista sekä alkuperäisestä Jurassic Park -puistosta.

Jurassic World: Pelillä on useita tasoja, joista jokaisella on erilainen joukko haasteita, jotka pelaajan on voitettava. Eri vaikeustasot tuovat uuden elementin sisään pelin sisällä, kun pelaajan on ajatteltava luovasti yrittäessään selviytyä laitoksen jatkuvasti kasvavasta dinosaurusten määrästä. Korkeammat vaikeustasot esittävät myös edistyneempiä tavoitteita, jotka pelaajan on saavutettava ennen siirtymistä seuraavalle tasolle. Tasojen edetessä huomaat myös, että puiston dinosaurukset ovat vahvistuneet ja joudut myös käyttämään järkeäsi taistellessasi niitä vastaan.

Jurassic Park -pelissä on myös mahdollisuus rikkoa joitain sääntöjä, esimerkiksi ajaa Pterodactylin yli, jolloin se törmää seinään tappamalla useita laitoksen kävijöitä tai jos olet liian kärsimätön tappamaan vain dinosauruksen puolet hahmosi koosta, saatat joutua vaikeuksiin. Jotkut tehtävät voivat auttaa ihmisen kloonausprojektia antamalla hahmolle parempia aseita ja panssareita. Tämä liittyy myös Jurassic Park -elokuvan juoniin.

Jurassic Park: Origins on yksi suosituimmista dinosauruksiin perustuvista videopeleistä. Tämä elokuva-franchising-versio käyttää InGen-tekniikkaa, joka on rakennettu Jurassic Parkin InGen-järjestelmään. Tämä tarkoittaa, että tämä videopelien liittymisversio pystyy toimimaan useilla konsoleilla. Wii-alustaa käytetään konsoliversioon, joka on saanut hyvän vastaanoton faneilta. Tulevaisuudessa näemme monia muita videopelejä, jotka perustuvat dinosaurus-teemapuistoon, koska tämä kiinnostaa edelleen valtavasti videopelejä.