Ilmaiskierroksia Uusille Asiakkaille Ilman Talletusta

Luottokorttien ilmaiskierroksiin voi käyttää monia erilaisia ​​kampanjoita, mutta yksi tehokkaimmista on uusien asiakkaiden saaminen ilman talletusta. Tämän kanssa monet yritykset kamppailevat. Haluat, että asiakkaasi tulevat kauppaan tai kauppaan ostamaan mitä vain sinulla on tarjota. Monet yritykset kuitenkin houkuttelevat ihmisiä tekemään ostoksia, koska heidän mielestään heidän on laitettava rahaa alas ennen kuin he saavat ilmaisen pyöräytyksen. Tässä on mitä sinun tarvitsee tietää ilmaiskierrosten jakamisesta ilman talletusta.

Ensimmäinen asia, mitä sinun tarvitsee tehdä, on käytettävissä oleva asiakaspalvelutiski, joka auttaa asiakkaita luottokorteillaan. Näiden henkilöiden on saatava asiakkaan täyttämään lomake, joka selittää minkälaisen ilmaiskierroksen he haluavat saada luottokortilleen. Sinulla pitäisi olla myös muutama luottokorttitarjous valmiina. Kun asiakas menee luottokortille rekisteröidyäkseen ostamaan jotain, kassan tulisi antaa heille yksi näistä tarjouksista palauttaakseen rekisteriin.

Kun asiakas on ottanut ilmaisen pyöräytyksen, kassa kysyy tältä heidän nimeään ja puhelinnumeroa. Sinun tulisi kysyä asiakkaalta, haluaisivatko he kopion luottotiedoista. Tämä johtuu siitä, että nämä tiedot kertovat sinulle kaiken, mitä sinun on tiedettävä asiakkaan taloushistoriasta. Se kertoo myös, onko asiakkaalla ollut menneisyydessä konkursseja, sulkemisia, takaisinostoja tai muita taloudellisia ongelmia.

Ilmaisten tavaroiden jakaminen voi olla hyvä tapa houkutella uusia asiakkaita ilman talletusta. Ilmaiskierrokset uusille asiakkaille ilman talletusta tulisi kuitenkin antaa vain ihmisille, jotka aikovat käyttää näitä kortteja eniten. Ei olisi järkevää jakaa ilmaisia ​​kauppatavaroita jollekin, joka ei todennäköisesti kuluta sitä päivittäin.

Asiakkaan nimen ja puhelinnumeron lisäksi yrityksen tulee antaa heille myös heidän sosiaaliturvatunnuksensa. Tätä tarvitaan, jotta he voivat ostaa tuotteita paikallisesta kaupasta käyttämällä sosiaaliturvatunnustaan. Jotkut yritykset saattavat jopa kysyä asiakkaan nimeä ja syntymäaikaa. Kaikki nämä asiat ovat tarpeen, jotta asiakkaalla on helpompi saada käsiinsä ilmainen korttinsa. Tällöin asiakas voi aloittaa kulutuksen heti ilman, että hänen on huolehdittava maksun maksamisesta.

Jotkut yritykset voivat tarjota muutamia erilaisia ​​kortteja, joista asiakkaat voivat valita. Asiakas voi valita itselleen parhaiten sopivan. Asiakkaalta kysytään edelleen hänen nimeään ja henkilötunnustaan ​​prosessin aikana. Tämä helpottaa asiakkaan ilmaisten tuotteiden saamista. On tärkeää, että yritys muistuttaa aina asiakkaita ottamaan sosiaaliturvakorttinsa, kun he tekevät ostoksia kaupassa.