Ilmaiset Sota Pelit

Ilmaiset sotapelit verkossa ovat hyvä tapa todella joustaa strategista ajatteluasi. Jos olet hyvä suunnittelemaan täydellisen lakon, oppimaan vihollisjoukkojen liikkeen ja asettamaan itsesi oikein turvallisiin paikkoihin, olisit melko hyvä näissä ilmaisissa sotapeleissä. Voisit pohjimmiltaan ajatella kuin kokenut jalkasotilas, joka haluaa vain valita kohteet, ampua liikkuvaa vihollista vastaan, ladata uudelleen ja toistaa sitten.

Mutta se on vähän äärimmäistä. Se ei ole kuin tosielämän sotilaallinen taistelu, jossa istut kiväärin ulottuvuuden takana ja ulotut koko taistelukentän peittäen ja matalasti. Sotapeleissä olet kuitenkin kenraali, jonka on suunniteltava hyökkäys ja suojeltava joukkojaan, kun he etenevät taistelukentän yli. Kuvittele vain ahdistusta ja jännitystä, tunnet kun aurinko nousee ja taistelu imperiumisi yhden osan hallitsemiseksi. Tai entä silloin, kun vihollinen pyrkii määrätietoisesti päästäksesi ojasi sisään?

Monilla ilmaisilla sotapeleillä on tämä todellisuus, ja vaikka ne ovat enimmäkseen tietokoneella tuotettuja, voit silti tuntea jännityksen ja ahdistuksen, jonka sotilaat kokevat joutuessaan kohtaamaan toisen sotilaallisen taistelun. Jotkut ovat tietysti realistisempia kuin toiset. Jotkut ovat erittäin kunnianhimoisia ja yrittävät luoda ilmapiirin, joka voisi hyvin herättää ajatuksia tosielämän taisteluista. Toiset ovat realistisempia, yksiköillä, joilla on kykyjä ja taitoja, ja voit kertoa, milloin armeija on liikkeellä, koska peli antaa sinulle signaaleja, kuten lippuja ja ilmapalloja. Ensimmäisen ja toisen maailmansodan pelit tarjoavat parhaan ja kattavimman vaihtoehdon käytettävissä olevista sotapeliskenaarioista.

Yhdessä parhaista ilmaisista sotapeleistä pelaaja ottaa kuuluisan venäläisen kenraalin roolin, joka komentaa Neuvostoliiton joukkoja. Pelin edetessä opit hieman alueen historiasta, kuinka talous toimii ja mitä ulkomaailma ajattelee tilanteesta. Kyseinen peliteoria perustuu pelikonseptiin, jonka mukaan tieto on yhtä voimaa, joten uskotaan, että niiden, joilla on enemmän tietoa tietystä aiheesta, odotetaan olevan paremmat mahdollisuudet voittaa ne, joilla on vähemmän tietoa. Peli on niin edistynyt, että se tarjoaa pelaajille joukon erilaisia ​​vaihtoehtoja, kuten tietyn taistelulajin valitseminen, pelaaminen kenraalina tiettyjen tehtävien kanssa tai pelaaminen erityisenä kansakuntana.

Kaksi ilmaista sotapeliä, joissa on erilaisia ​​historiallisia hahmoja ja tilanteita, ovat kenraali Moltke ja Stalingrad. Vuonna 1998 julkaistussa Stalingrad-pelissä pelaaja ottaa puna-armeijan kaatuneen saksalaisen kaupungin päämiehen roolin. Pelin aikana sinun on koordinoitava toimintasi komentajan ja muiden tärkeiden henkilöstön jäsenten kanssa pelastamaan kaupunki. Peli sisältää shakkia ja venäläisiä taktiikoita, mutta on myös mahdollista käyttää tekniikkaa, aseita ja jopa vakoojia.

Kenraali moltkessa pelaaja ottaa puna-armeijan kaatuneen saksalaisen kaupungin päämiehen roolin. Peli sisältää strategian, resurssienhallinnan, taktisten liittoutumien kehittämisen, voimakkaiden sotilasyksiköiden käytön, viestinnän ja lopulta voiton vastustajaa vastaan. Pelaajan on myös työskenneltävä akselivoimien kanssa uhkaavien venäläisten voittamiseksi.