Ilmaiset Lasten Pelit

Jos etsit ilmaisia ​​lasten pelejä, voit katsoa, ​​mitä Internetissä on saatavilla. On monia verkkosivustoja, jotka tarjoavat erilaisia ​​ilmaisia ​​sovelluksia mobiililaitteille, kuten iPad ja iPhone. Ilmaisia ​​lasten pelejä verkossa on saatavana useissa luokissa. Jotkut näistä peleistä sisältävät seuraavat: värityskirjat, hedelmä Ninja, Eläinten äänet, teeskennellä pelit ja palapelit. Värityskirjat tarjoavat yksinkertaisen grafiikan, jonka avulla lapset voivat ilmaista omia ajatuksiaan ja tunteitaan.

Eläinten äänet ovat erittäin hauskoja ja viihdyttäviä. Fruit Ninja -sovelluksella voit saada oikeat äänet yhdestä lähteestä ja käyttää sitä eri tavoin, mikä parantaa pelin väritysosaa. Sovelluksen värit ovat täysin ilmaisia, ja voit valita monista erilaisista kuvista, kuten autoista, eläimistä, hedelmistä jne. Tämän ilmaisen lapsisovelluksen idea on saada lapsi työskentelemään palkkiona ja tämä sovellus on todella lähellä että!

On todella hienoa tietää, että on olemassa pelejä, jotka ovat täysin ilmaisia, mutta jotka ovat myös hyvin koulutustoimintoja. Yksi tällaisista koulutuspeleistä on Shape your own castle -peli. Tämä on erittäin hieno peli, jossa lasten on asetettava erilaisia ​​esineitä tietyssä järjestyksessä tietyn tason rakentamiseksi. Jos he saavat sen oikein, he siirtyvät seuraavalle tasolle. On olemassa erilaisia ​​tasoja, joilla on erilaiset tavoitteet. Lapsille on useita tavoitteita, jotka heidän on täytettävä pelatessaan tätä hauskaa ilmaista lasten sovellusta.

Lapset voivat myös nauttia esikoululaisille sopivasta esikoululaisten Animal Sounds -pelistä. Tässä pelissä lapsia vaaditaan kuuntelemaan ja matkimaan Disney-hahmoista, kuten Lumikki, Mikki Hiiri ja niin edelleen, tulevia ääniä. Näitä ääniä käytetään esittelemään erilaisia ​​toimintoja, kuten kuvien värittäminen. Lasten on löydettävä kaikki Disney-hahmojen kuvat oppimisarkistaan ​​ja siirrettävä ne sitten oikeaan asentoon. Parasta tässä pelissä on, että sinun ei tarvitse edes kuluttaa penniäkään! Siksi tämä peli kuuluu esikouluikäisten parhaisiin peleihin!

Joitakin muita esikouluikäisille tarjolla olevia jännittäviä esikoulun verkkopelejä ovat aktiviteettikirjat. Toimintavaiheissa on useita kirjoja. Tämä tarkoittaa, että lapset saavat oppia hauskanpidon aikana! Osa aktiviteeteista sisältää kuvien värittämistä, värien oppimista ja muuta musiikillista toimintaa. Kaikki nämä toiminnot tekevät esikoululaisille erittäin onnellisia.

Jos etsit ilmaisia ​​hauskoja ja kouluttavia aktiviteetteja lapsille, voit varmasti etsiä sitä haunted house -pelissä. Lapset rakastavat tällaista peliä, kun he käyttävät mielikuvitustaan ​​ratkaisemaan ahdistetun talon monet mysteerit. He voivat teeskennellä olevansa etsivä ja tutkia koko ahdistettua taloa. On monia toimintoja, jotka auttavat heitä ymmärtämään erilaisia ​​asioita, mukaan lukien paikan historia ja sen takana oleva tarina. Jos haluat tutustua joihinkin parhaisiin ahdistuneisiin talopeleihin Internetissä, voit vierailla useilla verkkosivustoilla, jotka on omistettu lasten online-peleille. Löydät varmasti yhden tai kaksi, jotka voivat pitää lapsesi kiireisenä tuntikausia!