Hertan Maailma Peli

Hearts World -peli ei ole tyypillinen piilotettu esine tai ajanhallintapeli. Se vie sinut seikkailulliselle matkalle monien maiden läpi, joista jokaisella on erilainen haaste. Olet etsimässä vihjeitä lukittujen ovien avaamiseksi. Avattuaan nämä ovet tarjoavat pääsyn intensiivisen taistelun alueille ja jopa mahdollisuuden värvätä uusia liittolaisia. Nämä liittolaiset voivat osoittautua hyödyllisiksi erilaisissa taisteluissa ja niitä voidaan käyttää myös puolustuksen muotona.

Huolimatta pelin piilotettujen esineiden ainutlaatuisesta otteesta, on helppo päästä rutiiniin. Itse löysin itseni usein siirtymässä kartan alueelta toiselle ilman suurta jännitystä. Siitä tuli tylsää ja pian päätin olla viettämättä enää aikaa siinä universumin osassa. Onneksi minulle ei annettu mitään syytä pysyä juonessa, koska peli antoi tarpeeksi sisältöä pitämään minua kiinnostavana. Halusin kuitenkin vielä enemmän. Joten jatkoin pelaamista Hearts World -pelissä toivoen, että jonain päivänä löydän tavan päästä loppupeliin ja voittaa peli.

Se kesti jonkin aikaa, mutta lopulta pääsin sinne. Kun löysin kaikki esineet ensimmäisestä kammiosta, tiesin, että minun oli löydettävä isäntä. Hänet löytyi vain kartan alaosasta, joten minun piti tuoda mukanaan paljon varmuuskopioita. Laadin ajanhallintataitojani käyttäen strategioita jokaiseen vaiheeseen. Aika oli myös olennaista, joten minun piti varmistaa, että säästin aikaa aina kun mahdollista maksimoidakseni varastoni ja taitoni.

Yksi niistä asioista, jotka tekevät Hearts World -pelistä hienon, on, että sinulla on mahdollisuus valita useiden eri loppujen välillä. Jotkut heistä ovat positiivisia, toiset negatiivisia ja jotkut joudut aloittamaan pelin uudelleen jatkaaksesi. On myös sivutehtäviä, jotka eivät vaikuta pääkertomukseen eivätkä muuta loppua. Nämä sivutehtävät eivät vie paljon aikaa, ja ne jättävät pelaajalle paljon tilaa tutkia Heartlandin maailmaa.

Ajanhallinta on tärkeä osa myös tässä pelissä. Voit viettää suurimman osan ajastasi esineiden tutkimiseen, arvoitusten ratkaisemiseen, pulmien ratkaisemiseen ja edestakaisin kammioiden välillä. Ansaitset rahaa näiden toimintojen suorittamiseen, ja sitä voidaan käyttää ostamaan uusia aseita, panssareita, voimia ja erikoistarvikkeita, joita tarvitset loppupeliin. Kun edistyt pelin läpi, tietyt alueet tulevat helpommiksi ja siirryt haastavammalle tasolle. Kun syötät tietylle alueelle, joka on sinulle liian vaikea, sydänsymboli tulee näkyviin.

Kaiken kaikkiaan Hearts World -pelin pelaaminen muistutti minua paljon Mega Man -sarjan pelaamisesta. Tässäkin on joitain hyviä elementtejä. Se ei ole kuin vanha klassinen peli, jossa sinun täytyy käyttää koko elämäsi voittaaksesi. Mutta silti tarinan voittaminen vie jonkin aikaa. Siksi suosittelen tätä peliä niille, jotka pitävät haastavasta pelistä, jonka tarina on sen otsikon arvoinen.