Happy Hugo Kokemuksia

Kuuluisa kirjailija Mark Twain sanoi kerran: ”Kirjoittajalla on oltava onnellinen Hugo kirjailijana ja surullisempi, vähemmän onnellinen Hugo muina ihmisinä. Siksi minulla on vaikeuksia lukea kirjoja ihmisiltä, ​​jotka näyttävät kirjoittavan vain kaikesta pahalla tuulella. ” Kuuluisassa matkakertomusten kirjassaan Huckleberry Finn sanoi: ”Miehen on opittava, mikä on tärkeää, koska elämä on aivolisäke, ellei se ole hauskaa.” Hän jatkoi, että elämässämme oli oltava jonkin verran ”onnea”. Hän jatkoi sanoen: ”Paras lahja, jonka sinulla voi olla, on olla olematta mitään.”

Monien ihmisten yhteinen onnen teema on kirjoittaa tavoitteensa ennen nukkumaanmenoa. Kuulemme usein tavoitteiden asettamisesta ja sen jälkeen tekemättä mitään niiden hyväksi. Kun heräämme seuraavana aamuna, meidät tervehditään lukuisilla ”minun täytyy tehdä tämä”, ”minun täytyy tehdä se”, ”haluan oppia tuon” ja niin edelleen. Elämä ilman tavoitteita olisi vain ajanhukkaa.

Näyttää siltä, ​​että useimmat meistä hyötyvät asettamalla itsellemme jonkinlaisen tavoitteen. Tavoitteita on monia erilaisia. Jotkut yleisemmistä ovat esimerkiksi ”Haluan ansaita enemmän rahaa”, ”Haluan lopettaa tupakoinnin”, ”Haluan saada kunnon”, ”Haluan säästää rahaa” ja niin edelleen. Nimesit sen ja on todennäköistä, että siellä on e-kirja, joka opettaa sinulle, kuinka se toteutetaan. Siellä tulevat onnelliset Hugo-kokemukset.

Nämä onnelliset kokemukset ovat avaintekijä onnellisen elämän elämisessä. Tavoitteen saaminen antaisi sinun mitata onnistumistasi tai epäonnistumistasi ja auttaa sinua tulemaan paremmaksi ihmiseksi. Ilman tavoitteita sinulla olisi vain kellua. Tavoitteen saavuttaminen auttaisi myös asettamaan ja saavuttamaan onnelliset Hugo-kokemuksesi. Tämä tavoite voi olla mitä tahansa uuden taiton oppimista, jotta voimme ajaa autolla yli 50 mpg.

Tavoitteiden asettaminen onnellisesta kokemuksesta on valtava tekijä onnellisen Hugo-elämän elämisessä. Useimmat ihmiset ajattelevat, että jos he asettavat tavoitteita, he ovat vähemmän onnellisia, mutta se ei yksinkertaisesti ole totta. Itse asiassa, kun sinulla on tavoitteita, sinusta tulee onnellisempi. Kun sinulla on tavoite, pakotat itsesi saavuttamaan sen ja työnnät itsesi kovemmin.

Joten mitä tekisit onnellisiksi hugotavoitteideksi? Ehkä jotain ”Haluan ansaita enemmän rahaa” tai ”Haluan lopettaa tupakoinnin” tai jotain muuta mieltäsi. Haluat ehkä asettaa useita tavoitteita, joiden avulla voit arvioida itseäsi ja päättää, oletko tekemässä oikeita päätöksiä. Onnellinen on tulos tavoitteiden saavuttamisesta ja sitten niiden saavuttamisesta. Joten perustaa tänään onnellisia Hugo Experiences -palveluja.