Googlen Peli Piirrä Ja Arvaa

Google Game Draws and Guesses -peli on yksi flash-peleistä, joista monet lapset nauttivat. Jos kysyt aikuiselta, hän todennäköisesti kertoo sinulle, että se on liian lapsellista. Pienelle lapselle, joka vielä nauttii internetistä, voi kuitenkin olla hauskaa. Se on flash-peli, jonka avulla voit luoda taidetta kuvilla. Sinun tarvitsee vain valita kuva tai valita kohtaus kohtauksesta, sitten piirtää valittu esine piirtämällä kynällä näytöllä.

Vaikka tämä peli on ollut olemassa jo jonkin aikaa, se on edelleen yhtä suosittu tänään kuin se julkaistiin ensimmäisen kerran. Tämä johtuu yksinkertaisesta käsitteestä, joka piirtää ovat yksinkertaisia ​​kuvia, jotka voivat edustaa mitä tahansa esinettä. Tämä yksinkertainen peli auttaa lapsia oppimaan värin. Tässä on muutama vinkki, joiden avulla voit opettaa lapsillesi pelaamaan ja pitää hauskaa flash-peliä.

Ensinnäkin, ilmoita lapsillesi, että tämä flash-peli on aivan kuin he yleensä pelaavat tietokoneella. Kerro heille, että se on vain peli, ja he oppivat lisää, jos he kokeilevat sitä. Pyydä heitä napsauttamaan laatikkoa ja oppimaan piirtämään kohtaus kynällä. On suositeltavaa, että ne eivät poista piirrettyä kuvaa.

Jos heillä on edelleen vaikeuksia, kannusta heitä käyttämään pelissä näkemiään sanoja ja kuvia. Jos he eivät ymmärrä, miksi piirtävät mitä lukevat, pyydä heitä lukemaan selitys näytöltä. Anna heidän jälleen napsauttaa laatikoita ja oppia värittämään kuva. Tämä flash-peli on loistava lapsillesi, koska se opettaa heitä olemaan luovia ilmaisemaan itseään. Kun he alkavat ymmärtää pelin kieltä, he alkavat ymmärtää myös sen puhumisen.

Näiden flash-pelien löytäminen verkosta on erittäin helppoa. Suurimmalla osalla niistä on melko helppokäyttöiset käyttöliittymät, joten sinun ei tarvitse huolehtia liian vaikean pelin löytämisestä. Lisäksi, jos olet tietokoneella, pelin ääni on erittäin helppo kytkeä päälle, jotta voit kuulla lastesi oppivan säännöt pelin aikana. Voit myös etsiä näiden flash-pelien kehittyneempiä versioita, joilla on monimutkaisempi pelitaso. Jos haluat heidän oppivan jotain nopeammin, valitse ne, joilla on aikarajat ja tasot.

Flash-pelin pelaaminen lapsesi kanssa helpottaa uusien asioiden oppimista. Huomaat, että lapsesi säilyttää oppimansa tiedot paljon kauemmin kuin lukisi tai kuuntelisi jonkun muun selittävän sitä. Tämä tarkoittaa, että voit auttaa lasta kehittämään parempaa sanastoa ja tutustumaan uusiin sanoihin ja kielioppisääntöihin hauskan ja interaktiivisen pelin avulla.