Googlen Logo Pelit

Olet todennäköisesti kuullut Google-logopeleistä. Ne ovat hauska ja helppo tapa tutkia, mistä Google on kyse. Jos olet koskaan nähnyt Google-logoa, sinulla on jonkinlainen käsitys pelin toiminnasta. Pelissä joudut napsauttamaan jokaista Gmail-kuvaketta näytöllä saadaksesi Google liikkumaan ja laajentamaan hakutuloksia. Edistyessäsi tasoilla saavutat tavoitteen, joka näkyy ruudulla jokaisen pelin alareunassa. Jos läpäiset jokaisen tason, siirryt seuraavalle tasolle ja jatkat pelaamista, kunnes olet suorittanut kaikki tasot.

Mitä tämä tarkoittaa? Ensinnäkin, se tarkoittaa, että opit Googlen uusimmasta strategiasta yrittäessään valloittaa Internetiä! Se tarkoittaa myös, että saat todennäköisesti ilmaisen Google-lahjakortin pelatessasi Google-logopeliä. Jos esimerkiksi voitat pelin Google Slate Rewards -palkinnolla, saat ilmaisen Google Slate -tilin. Jos voitat ilmaisen Google Cash Card -kortin, saat ilmaisen Google Check Out -ostoskortin. Jos saavutat pelin korkeimman pistemäärän ja lähetät katumarkkinointia koskevan hakemuksesi, hakemuksesi hyväksytään ja saat ilmaisen Google Grant -apurahan (joko luotto- tai maksukortin).

Löydät paljon muita asioita, joita voit tehdä näillä pienillä ilmaisohjelmilla saadaksesi lisätietoja pelistä. Voit esimerkiksi oppia, että Googlen avulla on mahdollista mainostaa katumarkkinointistrategioita. Jotkut katumarkkinointistrategiat, erityisesti ne, jotka kohdistuvat mobiilikäyttäjiin ja jotka toimivat hyvin verkossa, perustuvat Googlen tekniikkaan. Lähettämällä yrityksellesi tarvittavan viittauksen autat Googlea mainostamaan tapaustasi. Opit myös, että voit käyttää Googlen AdWords- tai AdSense-ohjelmaa korvausten maksamiseen.

Tai ehkä opit kehittämään ja sisällyttämään sosiaalista mediaa markkinointistrategiaasi. On olemassa useita tapoja, joilla voit markkinoida katumarkkinointistrategiasi sosiaalisen median avulla. Voit jopa yhdistää voimansa joidenkin paikallisten kilpailijoiden kanssa aloittamalla kampanjan sosiaalisessa mediassa.

Markkinoinnin ja buzzin kehittämisen markkinoilla monet yritykset ovat olleet menestyviä, koska he suhtautuivat epätavallisesti. Perinteiset markkinointimuodot, kuten televisiomainokset ja radiomainokset, edellyttävät usein, että odotat ihmisten saapuvan luoksesi. Entä kun sinulla on jotain ainutlaatuista, kuten Google+ -viesti? Tai kun yhdistät kaksi tai useampia markkinointimuotoja? Tässä on joitain esimerkkejä:

Jos haluat lisätietoja tämän tyyppisestä markkinoinnista, tarkista alla oleva kirjoittaja / resurssi -ruutu. Ne tarjoavat erinomaisen yleiskuvan siitä, mitä on mukana Google+ Local Buzzin toteuttamisessa strategisesti pienyrittäjille. Tämä artikkeli on myös kirjoitettu jakamaan joitain strategioita epätavallisille taktiikoille buzzin luomiseksi sosiaalisen median avulla.