Google Chrome Pelit

Google Chrome on ollut poissa jonkin aikaa, ja siitä on nopeasti tulossa yksi Internetin halutuimmista selaimista. Et ehkä ymmärrä sitä, mutta tätä verkkoselainta voidaan käyttää monin eri tavoin, ja on olemassa monia erityyppisiä Google Chrome -pelejä, jotka pelaajien on ladattava tietokoneilleen voidakseen nauttia näistä ominaisuuksista. Nämä pelit ovat erittäin mielenkiintoisia, koska ne pystyvät hyödyntämään joitain uusimpia tekniikoita, joita Google käyttää saadakseen verkkosivunsa mielenkiintoisemmaksi ja interaktiivisemmaksi. Heillä on joitain parhaita Google-hakukoneiden pelejä, joita pelaajat voivat pelata.

Yksi suosituimmista Google Chrome -pelityypeistä on Tabagotchi. Tämä on klassinen peli, joka on erittäin helppo noutaa. Se on peli, johon liittyy joukko pieniä neliöitä yhdistämällä joko pysty- tai vaakasuuntaisia ​​välilehtiä. Jos pelaaja yhdistää neliön diagonaaliviivalla, pelaajan on jatkettava neliöiden yhdistämistä, kunnes viimeinen yhdistävä neliö on poistumispiste. Tämä on peli, jonka ihmiset aina muistavat pelaavansa, koska se on todella hauskaa pelata.

Toinen Google Chrome -pelityyppi on Google Hangout -pelit. Tämä on periaatteessa online-peli, joka vaatii pelaajia liittymään tietyn verkkosivuston chat-huoneeseen voidakseen osallistua peliin. Pelihuoneessa ollessaan pelaajien on käytävä keskustelua muiden pelaajien kanssa, jotta he voivat työskennellä sosiaalisten portaiden yläpuolella. Pelaajat alkavat alareunasta ja pääsevät lopulta Google Hangout-chat-huoneen yläosaan. Tästä pelistä on kaksi versiota, jotka ovat saatavilla Google Play Kaupassa.

Toinen pelityyppi, josta pelaajat voivat nauttia, on Google Chrome Survival Games. Tämä on periaatteessa peli, jossa pelaajan on selviydyttävä niin kauan kuin mahdollista eri huoneissa, jotka kaikki on rakennettu kuin palapeli. He aloittavat yksinkertaisella palapelillä, ja kun he etenevät muihin huoneisiin, toimintaan lisätään monimutkaisempia pulmia. Tämä on hauska peli, jota jokaisen Android-käyttäjän tulisi kokeilla.

Viimeiset parhaat google chrome -pelit ovat moninpelejä. Moninpelit ovat erittäin suosittuja verkossa, ja tämäntyyppisten pelien mukana tulee Google Chrome. Pelaajat voivat valita, pelaavatko he toista ihmistä tai tietokonetta. Jos valitset jälkimmäisen, voit käydä kiivasta taistelua jonkun kanssa ympäri maailmaa, jota et ehkä koskaan tavata.

Tabagotchi on toinen esimerkki pelistä, jota ihmiset nauttivat pelaamisesta. Tabagotchi on erittäin söpö ja pehmoinen pieni robotti, joka näyttää vanhanaikaiselta hamsterilta. Pelin pelaamiseksi sinun on asetettava tabagotchi hyvin syvälle reikään. Kun seisot tabagotchin lähellä, pienet pyörät pyörivät ja liikuttavat sitä ympäriinsä. Seuraavalle tasolle pääsemiseksi pienet pyörät lakkaavat toimimasta ja robotti pysähtyy paikallaan, ja sinun on laitettava se takaisin reikään jatkaaksesi peliä.