Freespins 10 Euroa

Freespins, maailman ensimmäinen koko kehon märkäpukuinen sukelluspuku, on saatavana useina kuvioina ja materiaaleina. Heidän pukujaan ovat käyttäneet sukeltajat 70-luvun alusta lähtien. Heillä on kevyt polyeteenimateriaali, joka mahdollistaa kokorunkoisen märkäpuvun käytön, mikä vähentää sukeltajan tuntemaa painetta veden alla. Pukujen ilmataskujärjestelmä mahdollistaa kelluvuuden. Saatavilla on myös monia erilaisia ​​Freespins-malleja, mukaan lukien Freespins 10 Euro -tyyli.

Eräs sukeltajien suosima Freespins-tyyppi on Freespins 10 Euro, joka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Tämä erityinen tyyli on erittäin suosittu ammattisukeltajien keskuudessa, koska se tarjoaa erinomaisen kelluvuuden ja kestää hyvin puhkeamista. Lisäksi se on yksi saatavilla olevista kevyemmistä malleista. Suurin osa markkinoilla olevista puvuista on erittäin painavia, ja jotkut lajikkeet voivat olla melko epämukavia käyttää. Suurin osa näistä puvuista on valmistettu jäykästä muovista kankaan sijaan, mikä tarkoittaa, että ne ovat kestävämpiä kuin kankaasta valmistetut puvut.

Toinen hieno ominaisuus Freespins 10 Euro -pukuissa on, että niitä on saatavana useina väreinä. Voidaan helposti valita väri, joka sopii hyvin ihon sävyyn ja henkilökohtaisiin mieltymyksiin. Pukua on saatavana sekä pitkähihaisina että lyhythihaisina. Molemmat vaihtoehdot on suunniteltu laskostetuilla ylä- ja alaosilla. Niissä on myös ylimääräinen pehmuste vatsa-alueella, mikä auttaa tarjoamaan mukavuutta sukeltajien sukeltaessa syvemmälle.

Freespins 10ᵖ Deep on toinen hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät freespin-pukua hauskaan valtameren tai laitesukelluksen seikkailuun. Tämä muotoilu on samanlainen kuin freestyle- tai perussukelluskokoonpano, mutta siinä on hieman enemmän syvyyttä ja edistyneempi uimurijärjestelmä, joka tarjoaa paremman puhdistustason. Sitä on myös käsitelty luistonestopinnalla, jotta sukellukset olisivat mukavampia ja turvallisempia.

Freespins 10ᵖ tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden valita kolme erilaista kuorisarjaa, joista jokaisella on erilainen ulkonäkö ja ominaisuudet, jotka auttavat antamaan sukeltajalle hieman paremman suojan potentiaalisia vammoja vastaan. Kuorisarjat vaihtelevat ohuesta raskaaseen. Yhtiön tuotelinjassa on myös suosittu valkoinen versio ilmaiskierroksista. Tätä mallia myydään yleensä pakettina muiden värien kanssa.

Jos joku haluaa ostaa laadukkaan freespinnerin, markkinoilla on muutama erilainen malli. 10 euron ilmaiskierrokset ovat hyvä esimerkki tästä. Muita saatavilla olevia malleja ovat freespins Hi-layer ja freespins 4 lyyra / spiraali. Kaikki nämä ovat saatavilla yrityksen omalla tuotelinjalla. Saatavilla on malli, joka sopii useimpien ihmisten vaatimuksiin riippumatta heidän ruumiin koostaan.