Free Online School Games

Monet ihmiset ovat nykyään saaneet ilmaisten koulupelien tarjoaman mukavuuden. Itse asiassa nyt on satoja verkkosivustoja, jotka tarjoavat näitä koulutuspelejä. Opiskelijat voivat osallistua hauskoihin oppimistoimintoihin omassa kodissaan. Opettajat eivät välttämättä pääse vierailemaan näillä paikoilla tavallisten luokkien aikataulujen aikana. Näiden toimintojen valitsemisesta on monia etuja kirjojen lukemisen ja perinteisiin luokkiin osallistumisen sijaan.

Yksi suosituimmista peleistä on korttipeli nimeltä pasianssi. Tämä on klassinen peli, jota useimmat ihmiset pelasivat kotonaan. On myös online-oppimispelejä, jotka on tarkoitettu lukiolaisille ja joiden tarkoituksena on tehdä yksinkertaisia, mutta nautinnollisia opintoja tässä iässä. Lapsille verkossa pelata näitä pelejä matkapuhelimellaan, kannettavalla tietokoneella tai kannettavalla tietokoneellaan ilmaiseksi on täysin ilmaista.

Jotkut verkossa olevat lapset valitsevat sanahakutehtävän kirjoittamalla sarjan kirjaimia hakuikkunaan. Pelin tavoitteena on löytää mahdollisimman monta sanaa asetetussa aikataulussa. Nuoremmille lapsille tämä on erinomainen tapa oppia uusia sanoja. Se opettaa heille myös, kuinka tärkeää on kirjoittaa oikea kirjain. Nämä oppimispelit ovat saatavilla ilmaiseksi verkossa.

Lapset voivat myös pelata klassista ”Treasure Chest” -peliä samalta sivustolta. Tämä on piilotettu objektipeli, jossa heidän on löydettävä aarrearkku päästäkseen seuraavalle tasolle. Ensimmäinen henkilö, joka löytää kaikki kolikot rinnasta, voittaa. Tämä on yksi parhaista oppimispeleistä ala-asteen lapsille, koska se ei vaadi edistynyttä tietoa.

”Kolme pientä sikaa” -opiskelupelit ovat hauskoja sekä pojille että tytöille. Nuoremmat lapset voivat löytää tämän melko helposti, koska ne ovat melko yksinkertaisia ​​pulmia. Ne koostuvat suuresta pyöreästä laudasta, jonka keskellä on kirjaimia ja taululla eri värisiä pisteitä. Jos haluat tehdä sanan, aseta oikea kirjain vastaavaan paikkaan taululle ja paina sitten hiirtä piirtää piste oikeaan kohtaan. Esimerkiksi sanan ”omena” tekemiseen viet hiiren omenan muodon päälle ja piirrä omenan muoto painamalla painiketta. Jälleen nuoremmille lapsille tulisi opettaa sanojen oikean kirjoituksen merkitys.

Yksi suosituimmista ilmaisista koulupeleistä on toimintaa, johon liittyy kuvien värjäämistä. Nuoremmille lapsille tämä voi olla jännittävä ja viihdyttävä tapa viettää aikaa. Ikääntyessään he voivat käyttää kuvia sanojen tekemiseen, varsinkin kun heidät tutustutaan monimutkaisempiin aiheisiin. Toisinaan nämä aineet voivat sisältää historiaa, matematiikkaa ja luonnontieteitä. Tämä on yksi tapa heille oppia hauskanpidon aikana.