Five Nights at Freddy’s Pelit

Five Nights at Freddy’s on selviytymiskauhupelivideopeli, joka perustuu HP Lovecraftin ”Kuun vuorilla” alkuperäiseen tarinaan. Pelaat taskulampulla päällystettynä, lonkeroituna sankariseikkailijana, joka löytää itsesi keskellä muinaista, unohdettua taloa. Ainoa mahdollisuutesi paeta on löytää yön henkilökunta lukittuna ulko-ovesta ja torjua julmat hirviöt pimeässä. Siellä ollessasi löydät myös hallussaan olevan käsineen, muinaisen arven ja kammottavat huonekalut, jotka merkitsevät matkasi tämän kierretyn asunnon läpi. Jos luulet, että sinulla on mitä sinun tulee käsitellä Freddy’s Five Nights at Freddy’ssa odottavista vaaroista, tämä on peli, jota et halua missata!

Five Nights at Freddy’s on kehittänyt riippumaton studio, Cryptic Studios. Tämä on sama joukkue, joka työskenteli yhtä menestyksekkäässä PlayStation 2: n ”Resident Evil” -ohjelmassa. Kuten olen aiemmin sanonut, tämä peli on hyvin samanlainen kuin sarjan vanhemmat pelit, mutta se lisää joitain uusia käänteitä sen lisäksi, mitä me tietää jo.

Tarina kulkee aikana, jolloin maailmaa on tuhonnut massiivinen virus, ja painajainen klovni, joka tunnetaan nimellä Moonheart, johtaa ihmiskunnan sukupuuttoon. Luonnollisesti tämä johtaa massahysteriaan ihmiskunnan turvallisuudesta. Kun tiedotusvälineet epäilevät yhä enemmän viranomaisia, viranomaiset kääntyvät tavallisten ihmisten ryhmän puoleen ihmiskunnan suojelijoina. He kutsuvat itseään Freddy’s Associationin viideksi yöksi ja työskentelevät ympäri vuorokauden suojellakseen kaikkia maailmaa uhkaavilta pahoilta voimilta.

Yksi viiden yön Freddyn pelottavimmista osista on tapa, jolla olet vähitellen tartunnan saanut. Hahmosi voi kärsiä yöunista ja toistuvista unista, kun siirryt huoneesta toiseen pelin pimeässä ympäristössä. Huomaat myös olevasi heikko ja väsynyt koko peliaikasi ajan. Tämä vaikutus tulee voimakkaammaksi, ja saatat jopa alkaa kuulla asioita, jotka eivät välttämättä ole siellä. Nämä oireet kestävät kuitenkin vain lyhyen ajan ja lopulta häviävät. Peliistuntosi loppuun mennessä tunnet olosi täysin toipuneeksi kohtaamisestasi Moonheartilla ja sinulla on kyky taistella kaikkia olentoja vastaan, jotka yrittäisivät vahingoittaa sinua pelissä.

Koko pelin ajan huomaat, että pystyt nousemaan normaalia nopeammin. Tämä johtuu siitä, että suoritat enemmän tehtäviä suoritettavaksi kuin tavallisesti, ja jos et ole varovainen, avaat vahingossa taitojesi täyden voiman ja poistat pelin maailmanlaajuiset pomot nopeammin kuin he voivat näyttää. Freddy’s Five Nights at virallinen verkkosivusto väittää, että voit jopa siirtää tallennustiedot Xbox 360: een Xbox Live -järjestelmän kautta.

Jos et ole koskaan pelannut mitään viidestä yöstä Freddyn peleissä, suosittelen sinua tekemään niin! Ne ovat erittäin hauskoja ja mielenkiintoisia, ja grafiikka, ääni ja yleinen ilmapiiri ovat kauhuelokuvan parhaita. Jos etsit johdantoa sarjaan tai haluat yksinkertaisesti tarkistaa pelin itse, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Five Nights at Freddy’sia. Tiedän, että tein, ja se sai minut tuntemaan itseni innostuneeksi ja kiehtovaksi muusta sarjasta.