Fire Joker Leikkiraha

Party Gamingin Fire Joker -korttipeli on hauska korttipeli, joka ei tuota pettymystä. Se on erittäin helppo oppia ja pelata. Tämä on yksi parhaista joululahjoista. Kaksi pelaajaa istuu ympyrässä, joten jokaisessa pöydässä on 4 kulmaa. Jokainen pelaaja saa viisi korttia ja jatkaa etsimään seitsemän korttia kuvapuoli ylöspäin edessään.

Kun viimeinen pelaaja tarkistaa korttinsa, jakaja paljastaa ne. Jokaisessa pöydässä on kaksi ovea. Kun jakaja paljastaa ne, jokaisella pelaajalla on yksi mahdollisuus valita, minkä oven kanssa he haluavat pelata. Jos he valitsevat väärän oven, he häviävät ja muilla pelaajilla on uusi mahdollisuus pelata.

Ensimmäinen henkilö, joka valitsee oikean oven, ottaa kortin kannelta. Pelaajan on työnnettävä se kannen keskelle. Korttia kutsutaan ”kulta-kortiksi”. Kun henkilö on päättänyt kortin valitsemisen, muut pelaajat voivat ottaa kortin kannelta.

Toinen panostuskierros tapahtuu. Tällä kertaa pelaajat ottavat kortin kannelta ja korkeimman käden omaava henkilö ottaa koko kannen. Tämän jälkeen kansi muutetaan. Jokainen pelaaja saa seitsemän korttia käsiteltäväksi ja peli on valmis aloittamaan. Ennen kuin peli voi alkaa, kaikkien pelaajien on ostettava vähintään kaksikymmentäviisi Fire Joker -korttia ottaakseen mukaansa todelliseen peliin.

Todellinen toiminta alkaa, kun pääset varsinaiseen peliin. Heität kukin kappaleen ja asetat korttisi pöydälle edessäsi. Pelaaja, jolla on korkein käsi, valitsee hylätyn kortin. Sitten muut tekevät saman. Jakaja jakaa sitten kannessa olevat 25 korttia yksi kerrallaan edessäsi.

Kun peli on alkanut, kukin voi valita vedonlyöntikortin ja sijoittaa siihen rahasi. Ensimmäinen henkilö, jonka näet, voittaa tietyn määrän rahaa, jos hän voittaa pelin. Jos voitat enemmän, voitat potin. Jokaisen hävinneen pelin osalta panoksesi laskee myös.

Sinun on kuitenkin oltava varovainen valitsemaan oikeat kortit sinulle ja vastustajillesi. Sinun on varmistettava, että käytät aina samaa maata kaikissa korteissasi, muuten et voita. Ja muista käyttää samaa määrää kortteja. Tämä auttaa sinua selvittämään oikean rahan pelisi arvon. Sinun tulisi myös tutustua sääntöihin ja yrittää selvittää, onko olemassa erityyppisiä kortteja, jotka voivat auttaa sinua pelissä. Joskus kannelle asetetaan erityisiä kortteja, jotka muuttavat kannen toimintaa.

Tuli-aiheisilla korteilla pelaaminen voi olla hauskaa. Sen lisäksi, että hauskaa pelata näitä pelejä, voit ansaita oikeaa rahaa pelaamisen aikana. Fire Joker -korttipelirahaa on saatavana verkossa ja paikallisten jälleenmyyjien kautta. Jos etsit uutta hauskaa tapaa viettää sunnuntai-iltasi, käynnistä tietokone ja löydä muutama peli, joka voi antaa sinulle mielialan nauttia todellisesta asiasta.