Fire Blaze Jackpot Peli

Fire Blazer Jackpot Game on pokeripeli, joka sisältää parhaat ja suosituimmat Disney-elokuvan ”Bug’s Life” taideteokset. Tämä on yksi iTunes Storen ladatuimmista peleistä, ja se on ostettava kaikille, jotka rakastavat pelata pokeria. Tässä aiomme antaa sinulle yleiskuvan tulipalojen jackpot-pelin säännöistä ja siitä, mistä löydät parhaat pelikokeet itsellesi.

Peli alkaa valitsemalla yksi viidestä eri sankarikuvasta kuuden joukosta. On kolme jättipotti-kuvaketta, jotka on sijoitettu eri kohtiin näytön ympärillä, ja kuvakkeet muuttavat väriä, kun napsautat niitä. Kun napsautat jotakin kuvaketta, kysytään, kuten ”Kuinka monta palo-bleiseriä haluat luoda?” Jos valitset useamman kuin yhden vaihtoehdon, kysymys muuttuu esimerkiksi ”Kuinka moneksi jokaisesta aurinkosymbolista haluat luoda?” On tärkeää, että vastaat kysymykseen totuudenmukaisesti, muuten et saa bonuspisteitä.

Ansaitset rahaa voittamalla pelin, jota voidaan käyttää näytön jättipotti-alueella olevien tuotteiden ostamiseen. Kun kaikkien tarvitsemiesi esineiden ostamiseen on kertynyt tarpeeksi rahaa, pelaaja ansaitsee oikeuden tulla pelin sankariksi ja kyseinen hahmo voi sitten valita sateenkaaren värin, joka muuttuu aina, kun heidät valitaan. Kun pelaajasta tulee sankari, he voivat valita yhden monista kirkkaista väreistä, jotka muuttavat sankarikuvakkeensa väriä ja voivat sitten käyttää sitä väriä liekin luomiseen.

Pelin mukana tulee opetusominaisuus, joka opettaa pelaajille tulen luomisen. Tulipalon luominen on helppoa vain hiiren napsautuksella, mutta onnistuneen tulipalon luominen vaatii tietoa siitä, miten eri kohteet toimivat. Jotkut vaikeimmista tasoista edellyttävät palopuhaltimen käyttöä tulen rakentamiseksi ja aloittamiseksi. Kun olet suorittanut pelin opetusosan, voit käyttää liekkiä luomaan tulen paljon nopeammin.

Tässä pelissä on kolme vaikeustasoa, ja ne kaikki ovat saatavilla pelin alussa. Kun olet suorittanut opetusohjelmat, huomaat, että pystyt perustamaan oman tilasi ja sinulla on täydellinen valikoima eläimiä, joilla se voidaan asuttaa. Tämän pelin eläimiin kuuluvat lampaat, siat, kanat ja aasit. Voit myös ostaa maata ja tarjota rakennuksia, kuten tallit, navetat ja tallitalot. Kun rakennat maatilasi ajan myötä, voit ansaita enemmän rahaa, jonka avulla voit ostaa enemmän maata ja luoda suurempia ja kalliimpia kiinteistöjä.

Fire Blazing Jackpot on saatavana Nintendo Wii U: lle. Löydät lisätietoja pelistä virallisilta verkkosivustoilta ja useilla eri verkkosivustoilla on myös useita oppaita. Hienoa tässä pelissä on se, että on olemassa taso, joka on suunniteltu erityisesti perinteistä flash-versiota pelaaville ihmisille. Tämän version avulla sinulla on mahdollisuus nähdä liekit näytöllä ja kuulla niihin liittyvät äänet, mutta et pysty hallitsemaan mitään pelissä tapahtuvaa toimintaa.