Eka Peli Eskari

Joten olet ensimmäinen ajastin ja haluat aloittaa oman strategiapelisi oikein? Tietysti! Se on kaikkien moninpelien perusta. Tässä artikkelissa esitän sinulle kuinka aloittaa ensimmäisen pelin escarolen pelaaminen.

Kuten sanoin, First Game Escarola on hyvin yksinkertainen mutta koukuttava peli. Tässä pelissä sinulle annetaan kartta ja tehtävä rakentaa ensimmäinen suojasi. Sinun on saavutettava tavoite ennen aikarajan päättymistä. Hyvä asia, sinun ei tarvitse tehdä sitä yksin. Sinun on värvättävä apua tehtävän suorittamiseen, ja se antaa sinulle myös joitain etuja, kuten että et loppu ruokaa toisin kuin muut pelit, joissa sinulla ei ole ketään auttamaan sinua.

Suojuksen rakentamiseksi sinun on poimittava materiaalit ja muut resurssit maasta tai vedestä ja kypsennettävä ne takassa. Voit myös ostaa vaihdetta työn helpottamiseksi. Sen lisäksi voit käyttää metallilevyjä ja tiiliä talosi seinien tekemiseen. Kun olet valmis näihin asioihin, sinun tulisi kerätä puuta puista ja tyhjistä tölkeistä tehdäksesi hyllyt ja kaapit. Voit myös rakentaa aidan tai seinän suojaan.

Kuten aiemmin mainittiin, pelissä ei ole tosielämän viitteitä. Sinulla on kuitenkin oikeus tehdä muutama graafinen esitys tekemistään. Jos esimerkiksi olet rakentanut ensimmäisen hökkelin onnistuneesti, voit lähettää sen seinälle ensimmäisellä yritykselläsi. Toivon, että olet tyytyväinen lopputulokseen. Olen varma, ettet tule!

Ensimmäisessä escarole-pelissä on monia erityyppisiä haasteita. Uskon, että voit kohdata ne kaikki, jos pelaat korttisi oikein. Uskon myös, että riippumatta siitä, kuinka kovaa peli on, voit aina löytää ratkaisun siihen. Ja se on sen kauneus: mahdotonta ei ole olemassa. Yritä vain.

Escarola on yksi parhaista peleistä, joita on koskaan tehty. Älä missaa sitä. Toista se nyt. Se odottaa sinua.

Escarola ei ole kovin vaikeaa; itse asiassa se on melko helppoa. Mutta hienoa on, että alussa sinun ei tarvitse investoida paljon aikaa tai vaivaa sen hallintaan. Niin kauan kuin osaat pelata ensimmäistä escarole-peliä, opit sen varmasti nopeasti.

Escarola on saanut inspiraationsa enimmäkseen HG Wellsin kirjoittamasta kirjasta. Itse asiassa monet kirjan tapahtumat ja hahmot perustuvat tosielämän tapahtumiin, jotka tapahtuivat Wellsin elämän aikana. Jos pidät todella tästä kirjasta, ehdotan, että kokeilet ensimmäistä peliä escarole. Se on ilmainen! Kuka tietää, se saattaa osoittautua jopa alkuperäistä paremmaksi.