Ei Rekiströintiä Voitot Tilille Heti

Monet yritykset ovat hyvin haluttomia perustamaan tiliä ilman voittojen rekisteröintiä, koska he pelkäävät, että niiden liiketoiminta ei menesty. Yrityksen on kuitenkin rekisteröitävä toiminimensä ja sijaintinsa, jotta se tunnustetaan laillisesti ja voidaan tutkia mahdollisena oikeudellisena riskinä. On monia syitä, miksi yrityksen on ehkä rekisteröitävä yrityksen nimi ja sijainti välittömästi.

Ensinnäkin se auttaa helpottamaan yrityksesi jäljittämistä vero- ja muissa juridisissa kysymyksissä. Se myös helpottaa yrityksesi pääoman perustamista, jos sinun tarvitsee koskaan lainata rahaa siihen. Helpoin tapa rekisteröityä on verkossa, ja voit tehdä sen muutamassa minuutissa. Nimen rekisteröiminen tarkoittaa myös sitä, että luot paperipolun, joka todistaa, että yrityksesi on rekisteröity rekisteröintipäivän jälkeen ja joka voi olla yrityksesi kiinnostuksen kohteena.

Yritys ei voi hyötyä siitä, että voittoja ei rekisteröidä tilille välittömästi, jos liiketoiminta kasvaa. Mitä kauemmin annat yrityksesi kasvaa tekemättä tuloa voittotilille, sitä vaikeampi on jäljittää yritystäsi, jos se katoaa yhtäkkiä ja ilman varoitusta. Lisäksi sinun on rekisteröitävä yrityksesi nimi Companies Housessa mahdollisimman pian, jos haluat pitää kirjaa yrityksestäsi virheettömänä ja tehdä siihen muutoksia tulevaisuudessa. Tällöin voit tehdä tarvittavat muutokset tietueisiin milloin tahansa tulevaisuudessa.

On useita syitä, miksi yrityksen tulisi rekisteröidä pääoma ja sijainti. Yksi syy on suojautua ihmisiltä, ​​jotka saattavat esiintyä aitona yrityksenä, mutta joilla ei ole aikomusta käyttää väärää nimeä. Esimerkkinä voisi olla huijari, joka haluaa käyttää yrityksesi nimeä rekisteröidyäkseen ja toimiakseen ”aktiivisena” yrityksenä Isossa-Britanniassa ilman sinun tietämistään. Huijari voi helposti päästä eroon tällaisesta toiminnasta, koska Companies House -rekisteröinti puuttuu. Rekisteröimällä yrityksesi nimen saat myös kaikki Yritystalon tarjoamat edut, mukaan lukien suoja velkojia vastaan ​​ja heidän perintäyrityksensä.

Toinen hyvä syy rekisteröidä osakkeet ja pääoma välittömästi on suojata omaisuuttasi. Jos velkoja ottaa hallinnan omaisuudestasi ilman House House -rekisteröintiä, saatat olla vaarassa menettää koko pääomasi ja henkilökohtaisen omaisuutesi. Paras tapa varmistaa, että henkilökohtaisia ​​omaisuuttasi ei menetetä, on rekisteröidä osakkeesi ja pääomasi välittömästi. Voit myös suojata liiketoimintaasi ja henkilökohtaista omaisuuttasi varmistamalla, ettei yksikään voittoa tavoitteleva yritys saa maksuja suoraan sinulta, ennen kuin olet ilmoittanut kokonaan pääomasi ja osakkeesi.

Lopuksi voit suojata etujasi yrityksen johtajana varmistamalla, että et rekisteröi yrityksen nimeä, ennen kuin kaikki tarvittavat asiakirjat on saatu valmiiksi ja hyväksytty. Kaikki nimen rekisteröintiin sekä pääoman maksamiseen ja vastaanottamiseen liittyvät paperit vastaanotetaan vasta, kun Yritystalo on hyväksynyt rekisteröinnin ja hyväksynyt sen. Tämä estää sinua huijaamasta tekemään huonoa päätöstä, joka voi vaikuttaa tuleviin liiketoimintaeduihisi. Lopuksi se varmistaa myös, että ei-toivotut kävijät eivät voi käyttää yrityksesi nimeä omissa yrityksissään, koska tämä voi johtaa oikeustoimiin ja väitteisiin luottamusvelvoitteiden rikkomisesta.