Ei Rekisteröintiä 100

On niin paljon yrityksiä ja yksityishenkilöitä, jotka etsivät rekisteröintiä, 100% suojaa tuotteidensa ja palvelujensa luvattomalta käytöltä, että he eivät usein ole tietoisia niistä. Tämän suojan tarkoituksena on estää toimittajia, valmistajia, urakoitsijoita ja muita yrityksiä joutumasta käsittelemään ongelmia, jotka syntyvät, kun henkilö käyttää omia tietojaan saadakseen onnistuneesti tuotteita tai palveluja. Toisin sanoen tarkoituksena on lopettaa identiteettivarkaus lopettamalla henkilökohtaisten tietojen jakaminen muille. Se on myös suunniteltu suojaamaan arvokkaita asiakassuhteita. Suojaa tarjotaan joskus eri muodoissa, mukaan lukien erilaiset turvallisuustasot riippuen liiketoiminnasta.

Rekisteröinnin puuttuminen, 100-prosenttinen suojaaminen luvattomalta käytöltä on erittäin tärkeää useille aloille. Tämä sisältää finanssialan. Ilman tätä suojaa vilpillisten on erittäin helppo saada henkilökohtaisia ​​tietoja asiakkaista, jotka eivät ole koskaan nähneet maksua tai pyytäneet maksuja heiltä. Turvallisuuden puute myyntipisteessä tarkoittaa tällöin, että tällöin henkilöllä on täydellinen pääsy asiakkaansa taloudelliseen tilaan ja pankkitileihin. Rekisteröimättä henkilökohtaisia ​​tietoja ainoa näiden häikäilemättömien henkilöiden käytettävissä oleva tieto on luottokortin numero.

On joitain yrityksiä, jotka eivät tarjoa asiakkaalle keinoa rekisteröidä tuotteitaan tai palveluitaan koskevia tietoja ennen niiden ostamista. Ilman tällaista mekanismia yrityksellä ei ole mitään tapaa tarkistaa, ovatko potentiaalisen asiakkaan antamat tiedot oikein. Sitten asiakkaille jätetään asiakkaan taloudellisia tietoja käyttämään heitä vastaan, ennen kuin he ovat ryhtyneet toimiin. Tämä on erittäin huolestuttava tilanne, koska yrityksillä on laillinen velvollisuus tutkia asiakkaidensa esittämät vaatimukset. Rekisteröimättä tietoja he jättävät itsensä avoimeksi mahdollisille oikeudellisille toimille.

Toinen ala, joka hyötyy rekisteröinnin puuttumisesta, 100-prosenttinen suoja on matkailuala. Monet matkoja suunnittelevat ihmiset haluavat tietää, että poliisi tai yksityiset turvallisuusasiamiehet eivät pysäytä heitä eikä kysy heitä ennen matkaa. Ilman tällaista suojaa yrityksillä ei ole mitään tapaa todistaa, olivatko matkustajat rekisteröityneet heidän kanssaan. Ilman sitä he eivät voi todistaa noudattaneensa rekisteröintiä koskevia ohjeita. Ilman sitä matkailuala on alttiina identiteettivarkaille, jotka voivat helposti esiintyä lomailijoina tai turistina.

Yritysten kannalta voi olla uskomattoman tärkeää suojella itseään näitä rikollisia vastaan. Riippumatta siitä, missä toimialalla olet, se voi hyötyä rekisteröinnistä, ja sinun on ryhdyttävä toimiin varmistaaksesi, että suojaat itsesi tältä riskiltä. Ei riitä, että sinulla on verkkosivusto. Sivustosi kävijän tarjoamat tiedot, yrityksesi tarjoamat tuotteet ja palvelut sekä asiakkaidesi henkilökohtaiset tiedot ovat kaikki alueet, jotka on otettava huomioon.

Ilman rekisteröintiä yritykset ovat vaarassa joutua lain vastaisiksi ja saada sakkoja. Ilman sitä yrityksille ei jätetä mitään suojaa identiteettivarkauksilta. Ilman sitä yritykset ovat alttiita petoksille. Molemmat menetelmät ovat haitallisia taloudelle, eikä niillä ole mitään hyvää vaikutusta rehellisten yritysten elämään. Yritykselle ei ole mitään hyötyä kummassakaan tilanteessa.