Cat in Vegas Jakcpot Voitto

Olet luultavasti kuullut uusimmasta ja suurimmasta videopelistä ”Jakcpots”, joka on moninpeli-selainpeli, joka vertaa mieltäsi kissasi kilpailijan oveluuteen. Mutta kuinka paljon sinä todella tiedät siitä? Jos olet yksi monista lemmikkikissan omistajista, joka haluaa päästä kilpailuun, sinun kannattaa lukea tämä artikkeli saadaksesi kauhu tähän hauska peli. Mutta ensin…

Joten mitä tätä asiaa kutsutaan ”jättipotiksi”? Yksinkertaisesti sanottuna, se on erittäin yksinkertainen flash-peli, jota voi pelata Internetissä. Kuten nimestäkin käy ilmi, se asettaa kissasi muihin pelaajiin, ja jos se voittaa, he jakavat voiton! Näin peli toimii:

Aloita pelaaminen luomalla ainutlaatuinen tili. Tämä on yksinkertaista: siirry vain suosikkihakukoneellesi ja kirjoita termi ”Jakcpot”. Tämä tuo esiin luettelon verkkosivustoista, jotka tunnetaan tällaisten pelien isännöinnistä (on myös suositeltavaa etsiä ”portaali” -osaa). Napsauttamalla kutakin niistä saat selville, mitkä ovat sen aktiiviset pelaajat. Kun olet valinnut sivuston, kirjaudu sisään ja aloita pelaaminen!

Peli itsessään on hyvin yksinkertainen. Näytön oikealla puolella on kaksi paneelia. Yläpaneelissa näkyy punainen painike, jonka otsikko on ”Käynnistä”. Napsauttamalla sitä aloitat pelin.

Pohjapaneelissa on kaksi painiketta. Vasemmalla painikkeella valitaan haluamasi peli (tyyppi, jonka näet tietokoneellasi, kun muodostat yhteyden Internetiin). Oikealla painikkeella valitaan kissasi, ja muutokset kissan ulkonäössä valitsemasi pelityypin mukaan. Jos haluat nähdä kaikki muut saatavilla olevat kissat, napsauta ”kaikki kissat” -painiketta. Nyt ei ole enää huolta siitä, onko kissasi todella paras, koska kaikki on näytöllä!

Voit muuttaa kissojesi ulkonäköä pelin mukana toimitetuilla lisävarusteilla. On vakiovarusteita, jotka antavat kissallesi erilaisen ulkonäön, ja erityisiä lisävarusteita, jotka saavat ne näyttämään vieläkin paremmilta. Suosituin erikoisvaruste on ”typerä kissa” -hattu, joka antaa kissallesi humoristisen ilmeen. Muita lisävarusteita ovat taikujuoma, joka tekee kissastasi välittömästi näkymättömän, ja lasipullo, joka tekee kissastasi läpinäkyvän. Nämä lisävarusteet ovat erittäin hauskoja ja tarjoavat ylimääräisen hauskuuden peliin.