Bullet Force Unblocked

Paras FPS androidissa, paras ensimmäisen persoonan ampuja, muokattavat aseet, kovat haasteet ja loputtomat areenat matkalla Bullet Force -sovelluksen kanssa. Bullet Force on jännittävä nopea 3D-ampuja, jossa on monia mielenkiintoisia mukautuksia. Tässä ilmaisessa iPhone iPad android -pelissä on kaikki ainesosat, jotka tekevät ikimuistoisen ja koukuttavan pelin. Käytä taitojasi selviytyäksesi tasosta ja älä unohda avata sovelluksen sisäisen oston avulla saatavaa salaa. Viimeistele tasot helposti avaamalla lisävoimia ja huipputuloksia.

Upeista maisemista kiihkeisiin aseitaisteluihin sinulla on hauskaa pelaamalla ainutlaatuisia ja jännittäviä karttoja. Upea grafiikka ja jännittävä toiminta jättävät haluamasi enemmän. Et voi pysähtyä, ennen kuin olet voittanut kaikki tämän pelin tarjoamat haasteet. Bullet Force sisältää kaikki ainesosat jännittävän ja kiehtovan mobiilipelin luomiseen.

Hanki lopullinen voima päivittämällä aseesi. Mukauttamiseen käytettävissä olevat erilaiset liitteet lisäävät kuolettavuutta ja pelistä tulee haastavampi jokaisella tasolla. Haastavat tehtävät ja loputtomat määrät ammuksia antavat sinulle todellisen aseenmurtajan tunteen, kun yrität voittaa kaikki haasteet. Yritä suorittaa jokainen tehtävä ja ampua alas enimmäismäärä tavoitteita avataksesi pelin lopullisen version ja saadaksesi parhaan mahdollisen pistemäärän.

Tämän toimintapakatun FPS: n hallinta on sujuvaa ja reagoivaa. Ohjaimet reagoivat välittömästi, kun liikutat hiirtä. Ensimmäisen persoonan näkökulma antaa ainutlaatuisen pelikokemuksen ja tunnet adrenaliinin nousun pelatessasi tätä ilmaista iPhone-, iPad- ja Android-peliä. Voit myös vaihtaa aseiden ja muiden hallintalaitteiden välillä näytön kosketuksella ja nauttia kauniista kuvista kuvaamisen aikana.

Yritä käyttää joitain muita aseitasi tuhota viholliset ja voittaa kierrokset. Jokaisella aseella on oma erikoisuutensa, jota voidaan käyttää myös eri tasoilla ja tiettyinä aikoina pelin aikana. Haulikon, konekiväärin, tarkkuuskiväärin ja jopa minipistoolin avulla voit helposti poistaa vihollisen helposti. Jokaisella aseellasi on pieni kartta, josta näet sijaintisi reaaliajassa pelatessasi moninpeliä ystäviesi kanssa. Se tekee koko pelistä nopeatempoisen ja näet kuinka oikeudenmukainen muita vastaan.

Jos olet etsinyt haastavaa taistelua luotien kanssa, sinun on ladattava Bullet Force Unblocked. Tämä jännittävä ilmainen sovellus tarjoaa sinulle hämmästyttävän ensimmäisen persoonan ammuntakokemuksen ja lukuisia moninpelivaihtoehtoja. Voit helposti pelata verkossa ystäviäsi ja vihollisiasi vastaan. Hanki uusin versio toiminnallisesta FPS: stä nyt iTunes Storesta.