Brawl Stars Pelit

Brawl Stars on online-flash-peli, joka perustuu Nintendo Wii: n suosittuun lasten franchising-palveluun. Jos etsit hienoa peliä, joka viihdyttää ja antaa sinulle tuntia puhdasta hauskaa ja rentoutumista, tämä peli on sinulle. Pelaat Sienen kuningaskunnassa asuvan putkimiehen Marion roolia. Planeetalla on useita paikkoja, joissa Marion on pelastettava prinsessa Peach-niminen prinsessa, jonka pahan Bowserin kuningas on siepannut.

Pelin juoni pyörii siitä, että Mario ja Luigi joutuvat pelastamaan kolme prinsessaa kuningas Koopalta, joka seuraa myös kolmen tähden tyttöä. Tässä hauskassa online-pelissä pelaat Marioa samalla kun sinun on pelastettava tytöt ja muut Mario-veljet eri vaiheissa. Tarinan kokonaisuus keskittyy hauskaan ja nopeaan tahtiin, josta löydät useita salaisuuksia, joitain minipelejä sekä haastavia vaiheita valloitettaviksi. Voit jopa ostaa nämä pelit Walmart Game Stopista, jotta tiedät, että saat aitoa tuotetta. Pelien edetessä huomaat, että pelaat vahvempia vastustajia vastaan ​​ja saat lopulta pääsyn korkeamman tason peleihin, jotka ovat vieläkin jännittävämpiä ja vaikeita kuin edelliset tasot.

Pari asiaa, jotka erottavat tämän pelin muista, ovat se, että se on online-flash-peli eikä lisensoitu videopeli. Vaikka online-versiossa on pari eroa, sen toisto on melko samanlainen kuin muut vastaavat Nintendo Wii -pelit, kuten Zelda Twilight Princess ja Mario Galaxy. Vaikka jotkut Mario Brothersin liikkeet saattavat näyttää hauskoilta, arvostat ainutlaatuista tyyliä ja sen sujuvuutta.

Pari asiaa, jotka tekevät tästä pelistä nautinnollisemman kuin muut, ovat hahmot, jotka sinun on voitettava, sekä aseet, joita voit käyttää niiden voittamiseen. Kun pelaat Mariona, sinulla on useita erilaisia ​​vaihtoehtoja aseille, mukaan lukien perinteiset vasarat, kolikot ja tähtihypyt. Toinen käytettävissä oleva merkki on Luigi, jolla on kyky ampua tulipalloja. On myös useita lisävoimia, joilla voit auttaa sankareitasi, sekä aseita räjähtääksesi vastustajasi pois. Nämä ovat vain muutamia käytettävissäsi olevista vaihtoehdoista. Tämä peli tunnetaan nimellä Super Mario World jatko-osa ja sisältää myös kaiken pelin sisällön.

Tämän pelin juoni seuraa tarinaa kahdesta veljestä, jotka joutuvat juuttuneille autiomaassa saaren kaatumisen jälkeen. Kun kuljet saarella, taistelet matkan varrella mielenkiintoisilla olentoilla, joihin kuuluu käärmeitä ja rapuja. Hahmojen joukossa on Marion veli Luigi sekä aivan uusi hahmo, joka tunnetaan nimellä Wario, joka on Marion hyökkääjä. Wario on italialainen putkimies, jonka Bowser palkkasi kerran siivoamaan talonsa ja tekemään outoa alennustyötä. Luigi on pieni italialainen kyläläinen, jolla on myymälä, jossa hän myy tuotteita, jotka auttavat sankareitasi saavuttamaan määränpäänsä.

Kaikki Rage-sarjan pelit ovat tunnettuja hämmästyttävästä grafiikastaan ​​ja musiikistaan ​​sekä itse hahmojen suosiosta. Olet jatkuvasti toiminnassa, kun tallennat eri saaret, kun nouset jokaisella tasolla. Pelin monimutkaisen tarinan takia saatat kuitenkin huomata, että et halua lopettaa sitä pitkän taistelun takia Warion kanssa. Kuitenkin, jos etsit hauskaa flash-peliä, jossa on erinomaisia ​​taideteoksia ja animaatioita, sinun kannattaa ehdottomasti tarkistaa Battle Chef. Sinulla on tuntikausia nautintoa pelaaessasi tätä yhtä monien muiden Super Nintendon aikakauden klassisten taistelijoiden kanssa.