Bottle Flip Pelit

Bottle Flip Games on hauska ja jännittävä uusi kierre pullopelissä. Pohjimmiltaan pullon kääntäminen on yksinkertaisesti teko, johon kuuluu yleensä osittain nestettä sisältävän pullon heittäminen ilmaan pyrkien saamaan se pyöriä tasaiselle puolelleen tai pohjaan toivoen, että se laskeutuu tasaiselle puolelleen tai pohja. Tästä on tullut uskomattoman suosittu maailmanlaajuinen trendi viime viikkoina, ja monet videot ihmisistä, jotka yrittävät tekoa omassa kodissaan, ladataan YouTubeen. Se on loistava idea perheen viihdettä varten, mutta sinun on varmistettava, että käyttämäsi pullo ei ole liian raskas tai liian kapea, jotta Flip-peli olisi tehokas virkistys todelliselle urheilulajille.

On olemassa kolme pullonläppipeliä, jotka ovat nyt saatavana useilla pelisivustoilla. Bottle Extreme, Bottle 2k16 ja Tilt ovat kaikki saman peruspelin muunnelmia, joissa sinun on käännettävä pulloa alhaalta ylöspäin samalla, kun napautat samanaikaisesti näytöllä näkyviin musiikkivihjeisiin, jotta pullo pyörii. Jos napautat oikeaan aikaan, pullo kääntyy kyljelleen ja laskeutuu kyljelleen tai taakse päinvastaisessa otteessa. Sitten sinulla on rajoitettu aika yrittää laske pullo selälleen, ennen kuin se pomppii ja putoaa maahan.

Kolme erilaista pullonläppipeliä käyttävät kaikki saman peruskäsitteen hieman vaihtelevia versioita, mutta perusajatus on edelleen sama. Aloita valitsemalla pullosi. Flip-pelejä on kahta tyyppiä: vesipullo- ja äärimmäiset läpät. Vesipullo Flip Games edellyttää, että valitset vesipullon ja suoritat kehräystoiminnon saadaksesi sen kääntymään. Pullotettua vettä tarjotaan usein ylimääräisenä haasteena, mikä tekee tästä pelistä vieläkin suositumman. Jos satut valitsemaan pullon, jossa on reikä, voit käyttää sitä eduksi ja ampua se ulos ilmasta lisäpisteiden saamiseksi.

Bottle extreme flip -pelit eroavat vesipullon flip-peleistä siinä, että sinulla on oltava toimiva vesipullo pelaamiseen. Kun sinulla on tämä, käännät sen sivulleen niin, että pullo on ylösalaisin. Jos teet tämän ajoissa, pullo kääntyy ja ampuu ulos ilmasta. Kun valitset vaikeuden tälle peliversiolle, voit valita ”helpon” tai ”keskitason”. Varmista vain, että olet suorittanut kaikki haasteet kullakin tasolla ennen kuin siirryt seuraavalle tasolle!

On olemassa myös muita pullon kääntöpelejä. Joissakin näistä, kuten Bottle Beach Flip ja Beach Pop -peli, sinulla on rajoitettu määrä aikaa suorittaa toiminto pullon kääntämiseksi. Kuitenkin muut versiot antavat sinulle enemmän aikaa, kuten Frisbee Beach Flip -peli, joka antaa sinulle enemmän kuin tarpeeksi aikaa pelata peliä ilman, että sinun tarvitsee lopettaa ja tehdä mitään!

Näiden pulloa kääntävien pelien lisäksi on monia muita pullopelejä, joita voit pelata hauskalla pelialustalla. Voit myös ostaa pullonläppäsarjoja, jotta voit helposti luoda omia hauskoja pelejä tällä sarjalla. Tämä voi myös auttaa sinua saamaan ideoita siitä, minkä tyyppisiä pulloja käytetään ja miten voit muotoilla niitä parhaan pullopelin luomiseksi.