Ben Then Pelit

Ben Then -sarjan toinen kirja, Memories of Now, on sarjan kolmas romaani, jossa Ben esiintyy. Nautin hahmojen kuvauksista ja tunsin häntä todella, ei niin kuin minusta tuntui joillekin muille sarjan päähenkilöille. Oli virkistävää nähdä hänen yrittävän hyvittää menneisyytensä huonoa käyttäytymistä ja pyrkii todella parantamaan itseään. Tässä kirjassa oli myös hyvä sivupoika, paikallinen kettu, joka oli osa yhteisöä. Luulin, että hän teki Benistä ihmisellisemmän. Pidin siitä, kuinka kirjailija kirjoitti tuntemastaan ​​elämästä.

Tarina kerrotaan Benin parhaan ystävän, Joen, näkökulmasta, kun hän yrittää käsitellä omia demonejaan, kun hän rakastuu toiseen naiseen. He tapaavat ja rakastuvat, mutta asiat menevät pieleen, kun bensiini loppuu autossaan. Kuten onnella olisi, he löytävät uuden tavan saada öljytynnyrissä olevaa polttoainetta, mutta tämä osoittaa vain aiheuttavan enemmän ongelmia. Pian he joutuvat jäämään pulaan ilman mahdollisuutta saada bensiiniä, heidän on syötävä raakaa lihaa.

Kun he ovat nälkäisiä, he voivat käyttää kuolleita ruumiita syötinä kalojen pyytämiseen, ja niin he tekevät. Muutamat ensimmäiset luvut ovat nopeatempoisia, etkä halua laittaa sitä loppuun asti, koska lopputulos on erittäin vahva. Siksi pidän kirjoista, jotka saavat minut lukemaan niitä, vaikka päähenkilö olisi poissa. Sitten Ben huomaa, että hänen ja Joen kohtaama ongelma oli oire jostakin paljon suuremmasta. Tämä johtaa uudelle matkalle Benille ja Joelle, poissa toisistaan, yrittäen löytää toisiaan ja vastaamaan sinulle todella tärkeään.

Pidin siitä, miten Ben oppii valmistamaan ruokaa, joten hänen saamansa kalat kypsytettiin oikein. En tuntenut, että Ben tajusi, kuinka tärkeitä nämä kalat ovat yhteisölle. Minusta tuntui myös siltä, ​​että konflikti, jonka piti tapahtua Benin ja Joen välillä, ei oikeastaan ​​ollut siellä. Tuntui siltä, ​​että he tarvitsivat vain toisiaan selviytyäkseen ja niin he tulivat toimeen. Se ei saanut minut huolehtimaan siitä, mitä heille tapahtui.

En yleensä lue YA-romaaneja, ja tämä käänsi minut pois. Juoni on perusasiat ja siinä ei ole paljon vääntöä, mistä en pidä YA-kirjassa. Luulin, että sillä oli vähän omaperäisyyttä, mutta olen iloinen, että luin sen joka tapauksessa. Ehkä omaperäisempi kirjailija ottaa haasteen kirjoittaa kokonaan uusi seikkailu samojen hahmojen perusteella.

Jos nautit vauhdikkaista YA-romaaneista, joissa teini-ikäiset käyvät seikkailussa pelastamaan maailmaa, tämä on sinulle. Jos ei, älä lue sitä. Se ei ole hyvä lukea. Mutta jos nautit teini-elämästä ja etsit jotain erilaista kuin mitä yleensä näemme, suosittelen kokeilemaan sitä. Et tule pettymään.