äNgri Pirts Pelit

Ankkurisaunapelissä olet pääsaunaterapeutin rooli ja käytät vain kehoasi metallialtaan lämmittämiseen. Haasteenasi on pitää potilaat lämpimänä liioittelematta ja tehdä se samalla suojellen heidän herkkää terveyttään. Peli ei ole vain rentouttava aika sinulle, mutta myös erinomainen tapa rakentaa terveyttäsi.

Kuten useimmat muut kylpyläpelit, tämäkin alkaa tarpeeksi yksinkertaisesti. Istut pitkän pesualtaan edessä verholla, joka estää auringon säteet silmistäsi. Ainoat esineet, joita saa käyttää käsissäsi. Sinun tehtäväsi on yksinkertaisesti hieroa saunan metalliosia potilaille, aloittamalla lempeällä hieronnalla ja suorittamalla täysi puhallus.

Tämä on erinomainen peli lapsiperheille. Mikään ei ole verrattavissa kylpytynnyrin ympärille makaamiseen lasten kanssa, kun he ovat väsyneitä ja turhautuneita. Mutta toisin kuin uima-allas, jossa voit vain hypätä sisään ja pitää hauskaa, ankkurisauna on paljon vaativampi. Toisin kuin kotisauna, jossa on tarpeeksi helppoa viipyä tarpeeksi kauan nauttien viileästä suihusta ja muutaman tunnin venytyksistä ja rentoutumisesta, saunan käyttö päivällä, jolloin sinun on mentävä töihin, voi olla vaikea tehtävä.

Anchor Sauna -peli on suunniteltu niin, että et koskaan tiedä mitä tapahtuu. Kun potilas hieroo saunan metalliseiniä, hän tuntee lämmön ja ennakoinnin lämpötilan noustessa. Istunnon edetessä lämpö kasvaa, kun potilas hieroo yksikön eri osia.

Tietysti pelin kauneus on, että kaikki vuorovaikutus on täysin henkistä. Potilaat eivät koskaan saa todellista fyysistä stimulaatiota. Ainoa vaara heille on altistuminen suoralle auringonvalolle, koska auringon säteet voivat aiheuttaa epämukavuutta. Tästä huolimatta potilaat tuntevat olonsa hieman epämukavaksi, kun aurinko paistaa kuumana, mutta se on aina turvallinen vaihtoehto auringolle. Lisäksi fyysisen kontaktin puute potilaiden ja lämmitysyksiköiden välillä tarkoittaa, ettei kukaan palaa.

Pelin lisäksi Anchor Saunan valmistajat ovat sisällyttäneet laitteisiin useita muita ominaisuuksia. Hauskin on tietysti musiikki. Ankkurisaunalla on alkuperäinen, korkealaatuinen pisteet, joka pelaa aina, kun peli alkaa, tarjoten eräänlaisen tunnelman peliin. Grafiikka on melko yksinkertainen, vaikka värit on selvästi piirretty tarjoamaan rentouttava tunnelma eikä sirkuksen ilmapiiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *