äLypää Pasianssi Spider

Mikä on älykäs pää pasianssi? Se on uusi peli, jonka klassisen pelin luoja Lemonade Tycoon loi äskettäin. Tämä peli sai inspiraationsa todellisesta päätä vastapäätä -strategiasta. Tämä on yksi niistä peleistä, joissa sinun on rakennettava mahdollisimman monta kaupunkia välttäen niitä tuhoavia pahoja korppikotkia. Sinun on myös käytettävä lisävoimia voittaaksesi pelin.

Kuten nimestä voi luultavasti arvata, pelissä on paljon asioita. Jokaisessa pelissä on 60 korttia. Joillakin korteilla on erilaiset kyvyt, ja joillakin on erityisiä voimia, jotka auttavat sinua pelissä. Jokaisessa pelissä on yhdeksän kierrosta, ja jokainen kierros kestää kolme minuuttia. Pelin tavoitteena on olla ensimmäinen pelaaja, joka saa kaikki kortit vastustajansa neliölle.

Koska tämä on head-to-head-peli, on järkevää vain pelata sitä kahden pelaajan kanssa. Kukin teistä vuorotellen, ja jokainen teistä sijoittaa palaset ”pöydälle”, joka sijaitsee pöydällä. Pelin tavoitteena on, että saat ensimmäisenä kaikki nappulasi vastustajan neliölle. Jos jokin palastasi juuttuu, ne on poistettava pelistä ja sinun on aloitettava koko prosessi alusta.

Pelissä on kolme erityissääntöä. Ensimmäinen on se, että kun sijoitat omaisuutta toisen pelaajan neliölle, et voi sijoittaa sitä ennen kuin pelaaja on pelannut kaikki korttinsa. Toinen sääntö on, että kun pelaat kiinteistöä, joka on jo varattu, et voi muuttaa sitä tai sijoittaa sitä muualle taululle. Viimeinen sääntö on, että pelaat vain yhden ”jakson” per kierros.

Tämä peli on erittäin helppo oppia, ja pelaamisen oppiminen vie vain vähän aikaa. Itse asiassa monta kertaa sinulla on vähän aikaa viettää tekemättä mitään muuta kuin pelata peliä. Et voi käyttää liikaa aikaa peliin, koska siellä on niin paljon muita asioita, jotka kilpailevat huomiosi puolesta, että sinun ei tarvitse huolehtia muiden pelien häiritsemisestä.

Tämän pelaaminen on myös loistava käytäntö kognitiivisille taidoillesi, ja voit käyttää peliaikaa myös henkisen toiminnan parantamiseen. Koska pelaaminen vie vain vähän aikaa, voit tehdä muutaman harjoittelukierroksen ja työskennellä taitojesi kanssa käyttämättä rahaa tai vaivattomasti. Voit jatkaa pelaamista ja työskennellä taitojesi parissa, ja lopulta huomaat, että sinulla on erittäin hyvä aika pelata tätä peliä ja parantaa aivotoimintasi samanaikaisesti.