Alias Peli Netissä

AKI: Aki tai Arik Airsoft on peli, joka on kehitetty pohjimmiltaan Japanissa ja on nyt saamassa suosiota kaikkialla maailmassa. Löydät sen ilmaiseksi verkossa ja voit myös ostaa pelin ”Ada” -version pelataksesi verkossa. Tässä pelissä sinun on suojattava ”Aki” -saari ”vihollisjoukkojen” hyökkäyksiltä. Pelaajalla on rajoitetusti ammuksia ja luoteja, jotka vahingoittavat hyökkäävää voimaa ja pelastavat saaren. Sinun täytyy taistella eri tasoilla ja suorittaa tehtäviä voittaaksesi.

Ensinnäkin sinun on valittava hahmo ampujaksi ja käytettävä käytettävissä olevia aseita, kuten Akisame, Dot-projektori ja pikakynsi-ase. Nämä aseet voidaan hankkia vain pelivalikosta tehtävän avulla. Aloitat vain kahdella kuorella, mutta voit päivittää ne jatkuessasi. Voit valita kahdesta eri lähtökartasta – Island Orchid ja Tropical Island. Voit valita haluamasi haluamallasi tavalla.

Esimerkiksi Island Orchidessa aloitat kahdella kuorella, mutta voitettuasi taistelun voit ostaa kuusi kuorta 30 sekunnin ajaksi. Kun siirryt seuraavalle tasolle, sinulle annetaan toinen pari kuoria. Sinulla on kolme vaihtoehtoa – englanti, saksa ja espanja. Kaikki pelit ovat saatavilla. Kun edistyt pelissä, huomaat, että sinulle tarjotaan uusia tehtäviä ja voit jopa kohdata erikoishahmon nimeltä Barmaid Girl, joka opettaa sinua ampumaan Akisamea.

Pelin toisella tasolla, nimeltään Sebagai, voit ostaa vielä neljä kuorta 20 sekunnin ajan. Jotta asiat olisivat entistä parempia, jokaisella kuorella on oma nimi, mikä tekee niiden tunnistamisesta erittäin helppoa. Ja tason lopussa saat uuden sarjan neljä kuorta. Jokaisella näistä kuorista on oma nimi, ja voit jopa muistaa heidän nimensä, jos muistat oikein, mihin hahmoon he kuuluvat. Trooppisella saarella opit, mikä on mikä siinä tapauksessa, että olet unohtanut.

Jotta pääset pelin neljänteen tasoon, nimeltään Hidup Sebagai, sinun on käytävä salainen huone, jossa Momonga asuu. Sisään tullessasi tapaat Misonon, nuoren miehen, joka oli Misonon oppipoika lapsena. Hän kertoo sinulle, että Momonga lukitsi hänet pois, koska hän halusi oppia tappamaan lohikäärmeitä. Tämä on tilaisuutesi esittää hänelle kysymyksiä elämästään ja opit, miksi Momonga valitsi hänet opiskelijaksi. Misono antaa sinulle myös avaimen salaperäiseen sinetöityyn rintaan Hidup Sebagaissa.

Hidup Sebagain viides taso haastaa sinut jälleen. Tällä kertaa sitä kutsutaan Cerita Bertahaniksi, pahaksi lohikäärmeprinsessaksi, joka on sinun hyökkääjäsi. Taistelu Cerita Bertahanin kanssa vaatii kaikki taitosi, kun käytät miekkaa nimeltä ”Kurusarimono”. Hän käyttää vesimaagiaan kääntääkseen sinut sammakoksi ja tekee saman isälleen, joka sitten putoaa maahan ja kuolee. Sammakon voi poistaa vain potkimalla häntä sääreen ja sitten juoksemalla häntä kohti ”nilkalla”, jonka sait aikaisemmin pelissä.