101 Pelit Tytöille

Jos haluat tehdä tyttärestäsi tai veljentytärstä onnellisen, sinun tulisi ehdottomasti opettaa heille 101 tyttöjen peliä. Tytöille on tarjolla paljon koulutuspelejä, jotka paitsi parantavat heidän muistitaitojaan myös tekevät niistä älykkäämpiä. Jotkut tytöille suunnatut koulutuspelit sisältävät sanan nimeltä Pictionary.

Tämä on hieno peli tyttöjen pelattavaksi. He saavat nähdä erilaisia ​​muotoja ja sana, jota he katsovat, on sana. Pelin tavoitteena on, että tytöt löytävät sanan katsomatta laudalle. Esimerkiksi, jos sana on vihreä, heidän tulisi katsoa taululle ja sanoa sitten vihreä. Jos se on punainen, heidän tulisi katsoa taululle ja sanoa sitten punainen. Sanomalla oikea sana tyttö siirtyy eteenpäin kohti seuraavaa sanaa.

Toinen hauska peli nuorille tytöille on nimeltään ABC block. Tässä pelissä heidän on piirrettävä neliö, jossa on neljä A: ta ja neljä B: tä kullakin rivillä. Jos he piirtävät suoran, heidän on poistettava yksi A, kaksi B: tä ja yksi C. Heidän on myös poistettava viiva, jos ne piirtävät ympyrän. Pienellä työllä he oppivat käyttämään kaikkia kirjaimia oikeassa järjestyksessä oikean sanan muodostamiseksi.

Toinen peli, jota he nauttivat pelaamisesta, on musiikkituoleiksi kutsuttu peli. Tämä peli on hieno, koska sen avulla he voivat oppia istumaan tuoleissa. He oppivat liikkumaan ylös ja alas tuolille pääsemiseksi ja kuinka pysyä paikallaan, jos he haluavat siirtyä muualle. Tämä on yksi vaikeimmista tasoista, mutta se on hauska peli. He oppivat liikkumaan jaloillaan, käsivarsillaan ja jopa käsillään. Harjoittelun myötä he siirtyvät lopulta vaikeampaan tasoon.

Yksi tyttöjen suosituimmista peleistä on Doraemon. Tämä on peli, jonka avulla he voivat käyttää Doraemonia oppimaan espanjan sanoja. Kaikki sanat muodostetaan järjestämällä uudelleen pelin eri kohteita. Esimerkiksi sana ”monstro” tarkoittaa apinaa. Joten jos sijoitat Monstro sanalle ”hirviöt” ja vaihdat värin vihreäksi, se kertoo sinulle, mikä sana on. He oppivat myös luomaan kaupunkeja ja kyliä Doraemon-nukkeilla.

Kaikki yllä luetellut pelit ovat lapselle hyviä tapoja oppia olemaan vuorovaikutuksessa muiden kanssa. He eivät kuitenkaan opeta heille englantia. Oppiaksesi englantia sinun on löydettävä ohjelma, joka auttaa sinua oppimaan kieltä. Edellä luetellut ovat kuitenkin lasten leikkiä, ja ne kannustavat heitä käyttämään kirjaimia ja pyytävät heitä tekemään lauseita ja antavat sinulle yleisen käsityksen kielen toiminnasta.