1001 Pelit Fortnite

Monet ihmiset haluavat tietää, onko 1001 Games Fortnite sama peli kuin vanha. No, se ei ole sama, mutta on varmasti hauskaa pelata Fortniten kanssa. 1001 Games Fortnite on online-peli, joka on edelleen kesken ja monet ominaisuudet ovat samat kuin vanhassa versiossa. Pystyt rakentamaan oman talosi, maatilasi, ostoksesi ja osallistumaan turnauksiin. Nämä ovat vain joitain asioita, joita voit tehdä pelissä.

Pelin ostaminen maksaa 4,99 dollaria, joten sitä ei voi ostaa satunnaisesti kaupasta. Sivusto, joka myy sitä, sanoo myös, että voit ladata pelin vapaasti, kun teet ostoksen. Vaikka se on ilmaista, sinun on maksettava joitain asioita. Sinun on maksettava Fortmatch-suunnittelustudiosta, jossa peli suunniteltiin ja lähetettiin Internetiin. Tätä studiota käytetään sivuston parantamiseen ja pelin parantamiseen.

Peli on edelleen läpi suuria päivityksiä, joten on olemassa uusia tasoja ja juttuja, jotka ovat tulossa pian. Pelisivustolla on useita foorumeita, joilla on kysymyksiä ja keskusteluja pelistä. Foorumilla on joitain osioita, joissa kehittäjät vastaavat peliin liittyviin kysymyksiin. Vastaukset ovat melko hyviä ja suurin osa niistä on melko hyödyllisiä. Voit jopa esittää heille peliin liittyviä kysymyksiä.

Toinen hieno asia on, että Fortnite on sovellus, joka toimii sekä iPhonessa että iPadissa. Jos sinulla on molemmat näistä laitteista, voit jatkaa pelaamista helposti tien päällä. Sivuston on ladannut miljoonat ihmiset ympäri maailmaa, ja se todennäköisesti pysyy tuollaisena.

Kuten vanha sanonta kuuluu, saat mitä maksat. Vaikka verkossa on joitain hienoja ilmaisia ​​pelejä, mikään ei vertaa maksettavien pelien laatuun. Maksun syy on se, että pelin kehittäjät käyttävät aikaa ja rahaa pelin tekemiseen mahdollisimman hyväksi. Jos todella rakastat peliä, löydät aikaa välillä pelata myös ilmaiseksi.

Joten, jos etsit tapaa tappaa pari tuntia, tutustu verkkosivustoon. Löydät todennäköisesti laajan valikoiman rakastamiasi pelejä. Vaikka et pidä pelityylistä, sinun pitäisi silti löytää jotain. 1001-peleissä on monia genrejä, kuten kilpa, toiminta, seikkailu ja paljon muuta. Niin kauan kuin on haluamasi peli, voit olla varma, että löydät sen sivustolta.