1000 Pelit Fi

1000 Games of the Year on verkkolehti, joka kattaa laajan valikoiman pelejä. Konsepti ei ole uusi, mutta se on toteutettu paljon tehokkaammin ja käyttäjäystävällisemmin. Sen sijaan, että olisit ladattu paperiversiona, voit nyt ladata lehden ja lukea sen suoraan tietokoneen kautta. Sen lisäksi voit myös pelata samaa peliä konsolilla.

Lehti on jaoteltu luokkiin, jotka kattavat kaikki pelilajit, joita voit kuvitella. Vaihtoehdot shoot em up -tyypistä seikkailupakettiin, löydät ne kaikki. Esimerkiksi on olemassa ajopeliluokka niille, jotka haluavat maastossa ajamisen hauskanpitoa. Heillä on jopa strategialuokka ihmisille, jotka haluavat pelata mieluummin joukon ihmisiä taistelunaan voittaakseen.

Voit tarkistaa uutiset ja artikkelit sekä peliarvostelut ja voit aloittaa tilauksesi heti. Loppujen lopuksi aiot odottaa liian kauan seuraavan numeron saapumista. Kun tilaat, saat useita herkkuja. Jotkut näistä ovat:

o Pelin läpikäynnit – Täältä löydät tietoa pelin jokaisesta tasosta. Se on kuin kartan löytäminen videopeliin. o Vinkkejä ja strategioita – Täältä löydät useita temppuja ja vinkkejä, jotka auttavat sinua suorittamaan pelin loppuun. Tämä sisältää salaisuudet ja koodit, joita voit käyttää. o Hahmoprofiilit – Tässä opit pelihahmot, mukaan lukien heidän kyvyt ja heikkoudet.

Kun olet aloittanut pelaamisen, huomaat nopeasti, että tämä peli ei ole vain hauskaa ja viihdettä. Se on myös opettavaista. Tietojen ja lukujen oppiminen pelin eri puolista auttaa sinua tulemaan paremmaksi pelaajaksi. Pystyt suunnittelemaan hyökkäyksesi ja puolustusliikkesi paremmin. Ymmärrät myös käyttöliittymän taustalla olevat käsitteet ja niiden toiminnan. Ja ehkä tärkeintä, opit paljon pelin historiasta.

1000 Games Fi on ilmainen. Sinua ei pyydetä maksamaan rahaa vastineeksi siitä. Jos pidät näkemästäsi, voit ostaa täydellisen version, jotta voit jatkaa pelaamista ilmaiseksi. Sinun ei tarvitse sijoittaa mitään voidaksesi nauttia pelistä. Itse asiassa, kun olet pelannut, voit jatkaa peliä ilmaiseksi.