10 € Talletuksella 100ilmaiskierrosta

Jos sinulle on koskaan tarjottu alennusta tai ”ilmaista” golfkierrosta, olet ehkä ajatellut itsellesi ”mihin ilmoittautuin?” Jos olet kuin minä, niin ajattelit asiaa vakavasti. Tiedät, että mikään elämässä ei tule ilmaiseksi, ja jos menetät kaikki ilmaiset asiat, joista nautit, kuten golf, luottoluokituksesi saa valtavan osuman. Jos talletat 100 ilmaista golfkierrosta, saat golfkorjauksesi helposti murto-osalla kustannuksista.

On monia eri paikkoja, joista saat ilmaisen golfkierroksen. Ensinnäkin mieleen tulee paikallinen PGA-jäsen, kurssi tai turnauskauppa. Mutta mitä tapahtuu, jos menet sinne ja vietät suurimman osan ajastasi ympäri golfmailoja etkä saa kohtuullista osuuttasi puremista? Jos näin on, seuraava paras vaihtoehto olisi etsiä näitä ilmaisia ​​tarjouksia verkosta. Verkossa on paljon paikkoja, jotka tarjoavat golfaajille mahdollisuuden kävellä pois ilmaisten golfkierrosten avulla. Tämän ongelmana on, että näitä tarjouksia on yleensä vähän.

Joten mitä teet, jos haluat napata muutaman ilmaisohjelman, mutta sinulla ei ole rahaa käteisellä niiden saamiseksi? Siellä PayPalin kaltaiset sivustot ovat käteviä. Jos haluat saada muutaman ilmaisen golfkierroksen, sinun tarvitsee vain kirjautua sivustoon noudattamalla yksinkertaisia ​​ohjeita. Sitten voit valita ”tee muutama ilmainen golfkierros”, ja tämä ansaitsee sinulle pisteitä kohti ”ilmaista tilaustasi”.

Kun olet kerännyt tarpeeksi pisteitä, voit pyytää ilmaisen jäsenyytesi (joka on ilmainen) muuntamista todelliseksi ”ilmaiseksi” golfkierrokseksi käymällä osallistuvalla golfkentällä. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä kävellessäsi pois ilmaisella kierroksella, on maksaa jäsenyytesi verkossa ja seurata sitten linkkejä klubiisi. Kun vierailet klubeilla, voit noutaa ilmaiset golfkierrokset. Kuten edellä mainittiin, näitä tarjouksia on yleensä vähän, joten on aina parasta pitää silmällä tällaisia ​​tarjouksia.

Golfkentät rakastavat mainostaa jäsenensä tarjouksia, koska se auttaa heitä lisäämään jäsenmääriä. Jäsenet puolestaan ​​hyötyvät myös näistä kampanjoista. He saavat esimerkiksi ilmaisia ​​golfkierroksia, ja koska he tarvitsevat näitä golftaitoja, he lähtevät ulos ja pelaavat niin monta ilmaista kierrosta kuin pystyvät. Tämä johtaa näiden kampanjoiden toiseen etuun: sinä, golfaaja, päädyt paljon enemmän käytäntöjä. Se, että joudut maksamaan ilmaisista kierroksista, ei tarkoita sitä, ettet voi harjoitella peliäsi. Loppujen lopuksi kun menet golfkentälle, olet yleensä siellä muutaman tunnin, joten voit pelata niin paljon vapaa-aikaa kuin haluat.

Jotkut golfkentistä, jotka tarjoavat ilmaisia ​​golfkierroksia, tarjoavat myös ilmaisia ​​turnaukseen pääsyjä. Tällaiset turnaukset voivat sisältää sekä vanhempi- että nuorisoturnauksia, ja niitä voi järjestää mikä tahansa määrä erilaisia ​​järjestöjä. Saatat jopa pystyä osallistumaan turnaukseen ilmaiseksi kierrokselle, sivustosta riippuen. Kun voitat turnauksen, saat ilmaisen pääsyn seuraavaan turnaukseen, joten mikään ei rajoita ilmaisia ​​golfkierroksia. Jos osallistut muutamaan näistä turnauksista vuosittain, voit helposti mennä ulos ja päätyä pelaamaan satoja otteluita muutamassa vuodessa, jos haluat pelata tällaista golfia.