1 Kierrätys Vaatimus

Joka vuosi hallitus vaatii, että yrityksillä ja asunnoilla on tietty määrä kierrätystä. Säännökset otettiin käyttöön helpottamaan jätteiden ympäristövaikutuksia. Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa, että yritys tai asuinpaikka, jolla on vähemmän kuin yksi kierrätysvaatimus, vaaditaan, jotta kierrätyspalvelu saataisiin laitokselta, joka täyttää kaikki hallituksen vaatimukset. Jos yrityksellä tai asunnolla on useampi kuin yksi vaatimus, heidän on hankittava palvelu laitoksista, jotka eivät välttämättä täytä kaikkia hallituksen vaatimuksia. Tämä tarkoittaa, että jätteiden keräämisen ja hävittämisen on noudatettava kunkin hallituksen tilauksia jokaisessa tilanteessa.

Kierrätysvaatimus on säännös siitä, miten eri jätemateriaalit tulisi hävittää. Lyhyesti sanottuna tämä tarkoittaa, että valtion virastot säätelevät jätteen keräys- ja käsittelyprosessia, ja prosessia on noudatettava, jotta kaikki voidaan tehdä oikein. Yrityksille tämä tarkoittaa sekä paikallisten että osavaltion lakien noudattamista. Lisäksi kierrätyspalveluja tarjoaville yrityksille on olemassa joitain paikallisia ja osavaltioiden määräyksiä. Näihin voi sisältyä raja sille, kuinka paljon tiettyä materiaalia voidaan kerätä, kuinka paljon kyseisestä materiaalista voidaan hävittää ja kuinka jäte kuljetetaan kierrätyslaitokseen.

Hallitus ei määrää, mihin sinun tulisi kerätä kierrätys, millaista kierrätystä sinun tulisi tehdä tai milloin sinun pitäisi tehdä se. Yritysten on edelleen noudatettava omia paikallisia määräyksiään, jos he päättävät osallistua kierrätysohjelmaan. Ainoa vaatimus, jonka heidän on täytettävä, on se, että he tarjoavat kierrätystietoja ja koulutusta asiakkaille, työntekijöille ja heidän kanssaan työskenteleville.

Ensimmäinen vaihe kierrätysvaatimuksesi täyttämisessä on määrittää, mikä tämä vaatimus on yrityksellesi. Löydät tämän ottamalla yhteyttä kaupunkiin, lääniin tai osavaltioon. He voivat kertoa sinulle, mitä vaatimuksia yritykselläsi on tällä hetkellä ja mitä he odottavat tulevaisuudessa. Tästä on kuitenkin poikkeus, ja jos työskentelet kierrätysyrityksen kanssa, joka lähettää kierrätysastioita viikoittain tai kuukausittain. Tässä tapauksessa sinun on pyydettävä, että jätteesi kerätään ja hävitetään tiettyyn päivämäärään mennessä.

Jotkut kaupungit, läänit ja osavaltiot vaativat yrityksiä hankkimaan niistä kierrätysastioita. Ota yhteyttä kaupunkiin, lääniin tai osavaltioon, jos haluat, että palvelusi on hankittava heiltä kierrätysastia. Joissakin tapauksissa he saattavat olla halukkaita tekemään sinusta yhden ilmaiseksi. Muissa tapauksissa saatat joutua maksamaan pienen maksun. Tämä pätee erityisesti suurempiin kaupunkeihin, joissa yritysten on kilpailtava jäteastioiden sopimuksesta.

Se ei koskaan satuta kysyä. Joskus paras tapa saada selville, voiko kierrätyspalvelu auttaa sinua, on soittaa heille ja kysyä. Jos he kieltäytyvät, etsi toinen palveluntarjoaja. Jos he sanovat kyllä, katso, mitä he voivat tehdä sinulle. Kierrätetty palvelu voi tarjota sinulle suuren resurssin ja säästää rahaa samalla.